www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

TrueCam MČR v rally 2017

Přijďte na autogramiádu posádek rally do svitovského areálu

16. srpna 2017 • 09:45

Přesně týden před startem zlínské barumky se uskuteční první z řady autogramiád pro fanoušky rallysportu. Společnost OD13 pořádá v pátek 18. srpna 2017 od 15 do 18 hodin rallyshow před FITFOODIE RESTAURANTem a kavárnou Továrna (13. budova bývalého areálu Svit). Fandové včetně těch nejmenších příznivců rychlých kol si prohlédnou soutěžní vozy nebo se setkají s hvězdami rallyové scény. Vedle těchto diváckých taháků je připraven na páteční odpoledne v bývalém svitovském areálu ve Zlíně i bohatý doprovodný program.

Na prostranství před kavárnou Továrna budou po celý den vystaveny soutěžní vozy Škoda Fabia R5 a Mitsubishi Lancer EVO IX. Autogramiády se zúčastní regionální posádky Tomáš Kostka – Ladislav Kučera, Antonín Tlusťák – Ivo Vybíral, Martin Březík – Marek Omelka, Jaromír Tarabus – Petr Machů a další. Pořadatelé předpokládají účast zhruba šesti až sedmi vybraných regionálních posádek ze Zlínska.

Pro návštěvníky je připraven bohatý doprovodný program, ve kterém vystoupí skupina historického šermu Berendal nebo se představí děvčata z Aerobic klub Zlín. Vedle soutěžních speciálů rally budou vystaveny i vozy Volvo od dovozce SPX- CAR Group Zlín nebo nová Kia. V kavárně Továrna proběhne vernisáž výstavy z prostředí rallysportu fotografů Zdeňka Knapíka a Rudolfa Fukala z Fotoklubu Otrokovice

Vstup na akci je zcela zdarma. Přijďte podpořit regionální posádky a nalaďte se před vrcholem sezony rallysportu v České republice na správnou vlnu a prožijte atmosféru blížících se automobilových závodů ve Zlíně!

OD13 a Radio Zlín fandí společně s Vámi rallysportu!

Program (FITFOODIE RESTAURANT, Kavárna Továrna) – pátek 18. srpna 2017:

15:00 hod: úvod, zahájení

15:15 hod: vystoupení Aerobic klub Zlín

15:30 hod: skupina historického šermu Berendal

16:00 hod: autogramiáda posádek

17:00 hod: vernisáž výstavy fotografů Zdeňka Knapíka a Rudolfa Fukala

18:00 hod: závěr, ukončení

Roman Ordelt
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist