www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 30. dubna 2024, Svátek má Blahoslav, zítra Svátek práce

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

TrueCam MČR v rally 2017

Uzávěrka přihlášek do soutěže Autoklub Peugeot Rally Talent 2018 se kvapem blíží

24. srpna 2017 • 22:10

Každý, kdo sní o kariéře rally jezdce má nyní jedinečnou šanci získat na sezonu 2018 účast na závodech, soutěžní auto a vlastní tým od Autoklubu ČR. Jediné co je potřeba udělat, zaregistrovat se na stránkách www.rallytalent.cz do právě probíhající talentové soutěže.

Už jenom necelý týden mají zájemci o účast v soutěži možnost zasílat své přihlášky. V úterý 29. srpna o půlnoci se registrace uzavřou a začne dvoukolový výběr těch nejlepších. A co že na vítěze Autoklub Peugeot Rally Talentu 2018 čeká? Peugeot 208 R2 od partnera soutěže Peugeot na sezonu 2018, účast na závodech s vlastním týmem, školení od zkušených jezdců a po úspěšné sezoně 2018 podpora na tu další. To je sen, který si nyní můžete splnit.

logo Rally Talent 2018

Každá soutěž má kritéria a v této jsou jimi věk 18 – 23 let, bezúhonnost, řidičské oprávnění skupiny „B“ a registrace na webu.

Informace i přehledný soupis podmínek soutěže jsou k dispozici na webových stránkách projektu či sociálních médiích – facebooku, instagramu, twitteru a youtube. Další informace je možné získat prostřednictvím e-mailu adresovaného na adresu rallytalent@autoklub.cz

Neváhejte a hlaste se, uzávěrka přihlášek je v úterý 29. srpna 2017.

AČR
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist