www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství světa 2017

Mikkelsen podepsal dvouletou smlouvu s Hyundaiem

2. října 2017 • 01:15

Andreas Mikkelsen se nakonec dohodl s továrním týmem Hyundai Motorsport na starty v nadcházejících dvou sezónách mistrovství světa v automobilových soutěžích. Za volantem se poprvé představí již na konci tohoto týdne při Rally Catalunya.

Andreas Mikkelsen

Norský pilot nenašel jako jediný z eskadry Volkswagen Motorsport po jejich konci v MS žádné pořádné uplatnění. Nastoupil tak do WRC2 v barvách továrního týmu Škoda Motorsport, epizodně se představil s továrním Citroënem C3 WRC.

Po Rallye Deutschland se objevila informace, že se Mikkelsen dohodl s Hyundaiem na závěrečné tři podniky letošní sezóny. Aniž by s vozem jedinkrát odstartoval, tým se mu rozhodl nabídnout smlouvu na následující dvě sezóny.

„Andreas je jedním z jedzců, kteří se dokáží rychle přizpůsobit a hned jít na věc. Z těch pár příležitostí, kdy již měl možnost navštívit náš tým v Alzenau, jeho odhodlání a profesionalizmus to jen potvrdili. Jsme potěšení, že mu můžeme nabídnout dvě kompletní sezóny za volantem Hyundai i20 Coupe WRC,“ řekl šéf týmu Hyundai Motorsport Michel Nandan.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist