www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR v rally 2018

Vyhlášení mistrů ČR v rally proběhne ve Zlíně

28. října 2018 • 14:00

Poslední automobilová soutěž sezony 2018 započítávaná do Rallysprint série se odjede o tomto víkendu ve Vsetíně, ale pořadatelé z Autoklub Barum Zlín v AČR už nyní finišují s přípravami na slavnostní večer, při kterém dojde v pátek 2. listopadu 2018 k vyhlášení těch úspěšných v jednotlivých třídách Autoklub mistrovství České republiky v rally, mistrovství České republiky v rally historických automobilů, A Sport Rallysprint série a Slalomu.

Slavnostní večer se uskuteční v prostorách Kongresového centra Zlín od 18 hodin a program vyhlášení mistrů je naplánován až do 23 hodin. Pro pozvané hosty je připraven doprovodný program, kde vás pobaví hudební kapela Modrý Cimbál, vyzkoušíte si trenažér rally, zažijete fotokoutek či výstavu vozidel a samozřejmě si vychutnáte raut.

Během večera budou vyhlášeny úspěšné posádky automobilových rally sezony 2018, která čítala celkem 13 soutěží MČR v rally a Rallysprint sérii a posádky z mistrovství České republiky v rally historických automobilů, které během sezóny závodily na osmi soutěžích. Ocenění se dočkají také jezdci z mistrovství České republiky ve Slalomu, kde se závodilo celkem na 7 závodech.

Petr Eliáš
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
07.11.2018 10:11
forum
jsou někde fotky ?
toplist