www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR v rally 2018

V Trutnově se bude slavit mistrovský titul

28. listopadu 2018 • 17:00

Trutnovská kavárna UFFO zažije v pátek 30. listopadu 2018 nevšední akci. Od 11 do 13 hodin zde proběhne prezentace mistrovského titulu formou autogramiády pro širokou veřejnost rallyové legendy Jindry Štolfy, ex-továrního jezdce týmu Škoda Motorsport, a jeho spolujezdců Zdeňka Hawla a Míry Krčmáře.

To vše „pod dohledem“ mistrovského závodního speciálu ROVER METRO GTi. Pro tento anglický vůz je to historicky premiérový titul. Mistrovství historických soutěžních vozů získává každým rokem větší oblibu, o čemž svědčí i fakt, že v letošním Mistrovství České republiky se představilo postupně více než sedmdesát posádek.

Po skvělých výkonech a výsledcích, zejména při Rally Vltava, Bohemia, Barum a Příbram, vybojoval Jindřich Štolfa za navigace svých dvou spolujezdců mistrovský titul v kategorii 5, kam patří vozy od roku výroby 1991 – 1996, naprosto neočekávaně, ale zaslouženě. Tým děkuje všem, kteří se jakkoliv podíleli na tomto úspěchu, zejména pak členům doprovodného týmu a sponzorům.

Od patnácti hodin proběhne v sále Autocentra v Trutnově oficiální tisková konference za účasti všech členů posádky, vítězného vozu, sponzorů, novinářů a pozvaných hostů v čele se starostou města Trutnova, spojená opět s autogramiádou.

Přijďte se podělit do kavárny UFFO o radost z mistrovského titulu podkrkonošské posádky a získat autogramy na ojedinělý plakát vytištěný v limitovaném množství právě u příležitosti zmiňovaného úspěchu. Jste srdečně zváni.

Pavel Vydra
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist