www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR v rally 2020

Teď bojujeme na důležitější frontě

20. března 2020 • 11:00

Původně jsme chtěli v této době zveřejnit velkou tiskovou zprávu o záměrech a plánech Vančík motorsport pro tuto sezonu i pro léta budoucí. Chtěli jsme veřejnosti představit novou strukturu týmu i nové sportovní náčiní. Chtěli jsme představit cíle a program dlouhodobé spolupráce s naším novým jezdcem Dominikem Stříteským a s novými partnery. Chtěli jsme vás seznámit s tím, jak usilovně jsme pracovali na přípravě sezony a co všechno jsme pro ni připravili. Tak jako všichni jsme se těšili, až se odstartujeletošní první rally.

Události kolem koronaviru postavily všechny naše plány na hlavu. Bohužel nejenom naše. Myslíme na obrovskou práci, kterou museli odvést pořadatelé Valašky a Šumavy a která se snad jen dočasně obrátila vniveč. Myslíme na všechny kolegy z ostatních týmů, kteří jsou na tom stejně jako my.Komunita kolem rally je ale silná a dokáže si poradit s nejrůznějšími typy nepřízní osudu a vyrovná se i se současnou situací.

Především ale myslíme na všechny lidi, kteří jsou vystaveni nebezpečí, jež jsme si před pár měsíci nedokázali představit ani v nejdivočejších snech. Ve světle tohoto nebezpečí jsou naše zhatěné plány vlastně ničím, pouhou drobností. Doufáme spolu s vámi, že se pandemii podaří co nejrychleji zvládnout a apelujeme na všechny, aby dodržovali vyhlášená pravidla, až jsou jakkoliv omezující a protivná. Čím důsledněji budeme tato pravidla dodržovat, tím kratší dobu budeme nuceni žít v nouzových podmínkách a za nejrůznějších omezení. Tím méně lidí bude vystaveno riziku, že budou muset zaplatit daň nejvyšší. A tím dříve se nejen Česká republika vrátí k normálnímu životu. Pomáhejme si, buďme solidární a ukáznění. Je to na nás. A jednoho dne se pak budeme moci znovu postavit i na startrally...

Všichni v teamu Vančík motorsport vám přejeme v této nelehké době hodně sil, odhodlání avytrvalosti, abychom se co nejdřívější vrátili k normálnímu životu.

Jaroslav Vančík
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist