www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Rallysprint Série 2020

Lak Racing Rallye Plzeň odložena (AKTUALIZOVÁNO)

30. dubna 2020 • 18:00

Vzhledem k současné situaci v České republice je odložen další plánovaný závod, tentokráte Lak Racing Rallye Plzeň, která se měla jet o prvním červnovém víkendu na rychlostních zkouškách v okolí největšího města na západě Čech jako součást Rallysprint série.

Text oficiální tiskové zprávy:

V důsledku aktuální situace, pokračujícímu krizovému stavu a vládním opatřením na zastavení šíření koronaviru jsme rozhodli o odložení Rallye Plzeň 2020. K dnešnímu dni je jasné, že soutěž není možné v plánovaném termínu 5.6. – 6.6. 2020 uskutečnit.

Přesto nás optimismus neopouští a stále věříme, že se podaří, v době, kdy tobude možné, rallysprintv Plzni v druhé polovině letošního roku odjet. Vše potřebné máme připravené, tratě schválené a všechny příslušné souhlasy a rozhodnutí zajištěné. Chceme dostát svému závazku nejen vůči soutěžním posádkám, divákům, ale především partnerům, městům, obcím a všem, kteří nám dosud pomáhali a podporovali nás. V současné době nám nezbývá než čekat, až se podmínky pro pořádání motoristických podniků uvolní a současně věřit, že i Autoklub České republiky najde řešení, kdy a jak plánované akce uskutečnit.

Přejeme všem občanům, fanouškům rally, soutěžním posádkám i našim partnerům především pevné zdraví, dostatek optimismu a pozitivní nálady a těšíme se na shledanou při Rallye Plzeň.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist