www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR v rally 2023

Prodej vstupenek na jubilejní Bohemku zahájen

14. března 2023 • 09:00

Půl století je dlouhá doba a z populární „Bohemky“ se pomalu ale jistě stává dáma v letech. Kulaté výročí si žádá velkolepou oslavu a pořadatel připravuje pro diváky pestrý doprovodný program.

Andreas Mikkelsen - Torstein Eriksen (Škoda Fabia RS Rally2) - Bohemia Rally 2022

Jubilejní padesátý ročník Bohemia Rally Mladá Boleslav startuje až začátkem července, ale již nyní si můžete zakoupit vstupenky do servisní zóny, a především do Sosnové, kde proběhne tradiční úvod soutěže v podobě okruhové rychlostní zkoušky.

V servisní zóně padesátého pokračování Bohemky bude probíhat velká část doprovodného programu pro děti i dospělé návštěvníky. Pokud někteří nebudou chtít přejíždět po jednotlivých rychlostních zkouškách, například rodiny s dětmi, mohou zůstat v servisní zóně po celý den, protože o zábavu rozhodně nebude nouze.

V areálu Autodromu v Sosnové mají diváci téměř dokonalý přehled a zájem o vstupenky bývá pravidelně veliký. „Očekáváme jako vždy velký počet fanoušků, a protože chceme předejít frontám a zdržování při vstupu, rozhodli jsme se spustit prodej vstupenek už nyní. V předprodeji budou navíc levnější a čím dříve si zájemci vstupenku koupí, tím více ušetří,“ vysvětluje ředitel soutěže Petr Pavlát a dodává: „V areálu Autodromu v Sosnové bude celé odpoledne velmi nabitý program a diváci se mají vskutku na co těšit. Už teď mohu říci, že to bude opravdu výjimečné. Už brzy odtajníme jedno velké překvapení, ve kterém se ti nejzapálenější fanoušci budou moci svést. Jedná se o exklusivní záležitost, takže počet šťastlivců bude hodně omezený. Proto by teď měli všichni fanoušci bedlivě sledovat web i facebook Bohemia Rally.“

Kromě servisní zóny na letišti v Hoškovicích a pátečního programu v Sosnové, bude vstup na všechna ostatní místa kolem tratí soutěže zdarma.Jubilejní 50. ročník Bohemia Rally Mladá Boleslav se uskuteční v týdnu od 1. – 9. července 2023. Hlavní program pak proběhne 7. – 9. července 2023.

Jan Koudelka
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist