www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR v rally 2023

Pačejovští pořadatelé opět připravili „Rally Fans“ balíčky … a uzávěrka přihlášek soutěžících již tuto neděli !

31. srpna 2023 • 20:00

44. Invelt Rally Pačejov již klepe na dveře. Diváci se mohou těšit na 12 rychlostních zkoušek a 12 diváckých míst. Sobotní etapa se pojede v divácky vděčném formátu se dvěma servisními zastávkami, kdy bude možné shlédnout tři kompletní rychlostní zkoušky. V každém diváckém místě bude zajištěno občerstvení. Diváky tradičně do atraktivních míst navedou ukazatele. To vše opět zdarma. Ano, ani v letošním roce se na pačejovské rally neplatí vstupné a každý divák může soutěž sledovat zdarma.

Václav Pech - Petr Uhel (Ford Focus WRC) - Barum Czech Rally Zlín 2023

Pro diváky, kteří si chtějí z rally udělat pohodový výlet, a sledovat tak rally bez stresu a spěchu, pořadatelé z AMK Pačejov opět připravili „Rally Fans“ balíčky. Tento balíček je možné objednávat do 6. září na oficiální stránce pořadatele. Cena balíčku je 2500,- Kč. Balíček obsahuje označení pro dvě osoby a jedno vozidlo. Pro majitele balíčku je připraveno pět Rally Fans míst na krytých tribunách na kamionu, každé místo bude zajištěno na oba průjezdy. Dále bude připraveno jedno nekryté vyhrazené Rally Fans místo s exkluzivním parkováním na RZ 1. U všech Rally Fans míst je vyhrazené parkování a vyhrazený příjezd do těsné blízkosti rychlostní zkoušky. Nebude chybět ani zvláštní Rally Fans občerstvení v servisní zóně. Součástí každého balíčku bude také oficiální program, plakát a dva kusy limitovaných klobouků Invelt Rally Pačejov.

Kdo si chce rally užít v pohodlí nebo chce dát někomu originální dárek v podobě „Rally Fans“ balíčku, má čas na objednávku pouze do středy 6. září.

Již v neděli 3. září je uzávěrka přihlášek pro všechny soutěžící. Poslední soutěž MČR si nenechá ujít kompletní česká špička. Svou přihlášku již poslali i největší kandidáti na vítězství Jan Kopecký i Václav Pech. Přesto, že o titulu Mistrů ČR rozhodl Jan Kopecký s Janem Hlouškem již před pačejovskou rally, o další medailové pozice bude sveden velký boj. Pořadatelé připravili tradiční úseky s několika novinkami. Některé detaily byly upraveny na základě připomínek posádek. Například sobotní etapa byla časově prodloužena, a ta nedělní naopak zkrácena. Kdo se chce poprat o poslední letošní body do MČR, nebo se jen jednorázově svézt na „Pačejově“, má šanci do neděle 3. září do půlnoci.

Miroslav Žitník
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist