www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství­ světa 2023

Středoevropská rally: Vstupenky na superspeciálku v prodeji

19. září 2023 • 20:00

Už jen několik týdnů zbývá do startu sportovní události roku – závodu mistrovství světa v automobilových soutěžích, který se v rámci Středoevropské rally pojede v Německu, Rakousku a poprvé v historii i v Česku.

CER 2023

Fanoušci si mohou koupit vstupenky na zbrusu novém webu www.centraleuropeanrally.eu. K dispozici jsou už také vstupenky do Velké Chuchle na superspeciální rychlostní zkoušku ve čtvrtek 26. 10.

Středoevropská rally se jede od 26. do 29. října. Slavnostní zahájení proběhne v Praze na Hradčanském náměstí, ještě týž den jsou na programu superspeciálky na závodišti ve Velké Chuchli a na Čínovském okruhu v Klatovech, který bude částečně nasvícen. V pátek pak na jezdce čeká šest rychlostních zkoušek na Šumavě. V sobotu a v neděli se rally přesouvá do Německa a Rakouska.

Na novém webu najdou fanoušci základní informace o rally a mistrovství, mapy rychlostních zkoušek, přesný časový harmonogram, informace o diváckých místech i parkování. A především si zde mohou koupit vstupenky, jejichž ceny startují na 800 Kč. Děti do 16 let mají volný vstup do prostor ke stání. Zcela zdarma pro všechny je velkolepý start na Hradčanském náměstí u Pražského hradu, a to ve čtvrtek 26. 10. od 13:00 hodin.

„Fanoušky čeká naprosto výjimečný zážitek. Přijedou ti nejlepší jezdci z celého světa. Připravili jsme skvělá divácká místa – bezpečná a zároveň s výborným výhledem,“ říká Tomáš Kunc, šéf organizačního výboru Středoevropské rally.

Organizátoři doporučují i včasný nákup parkovacích míst.

Vstupenky na českou část Středoevropské rally

ceny vstupemek na CER 2023
-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist