www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství ČR 2006

Šumava hlásí změnu termínu

14. listopadu 2006 • 11:45

Včerejší změna v kalendáři soutěží Mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových rally s sebou přinesla úpravu termínu druhého podniku šampionátu, západočeské Mogul Šumava Rallye Klatovy.

Na základě faktu, že 24. února 2007 se bude v bulharské Sofii konat slavnostní vyhlašování mistrů Evropy a vítězů zónových šampionátů, jehož se budou účastnit také naši jezdci, došlo k přesunutí konání 42. ročníku naší nejstarší automobilové soutěže na první víkend února 2007. K této změně došlo na základě dohody mezi pořádajícím PAMK Klatovy a FAS AČR.

„K volbě tohoto termínu jsme přistoupili vzhledem k tomu, že samozřejmě respektujeme termín vyhlašování mistrů Evropy. Další termíny pak kolidují se soutěžemi seriálu mistrovství světa ve Švédsku a Norsku, jehož se bude patrně účastnit rakouský tým Red Bull. Vzhledem k tomu, že je naše rally součástí Winter Cupu, bylo by konání soutěže v těchto termínech nesportovní vzhledem k předním rakouským posádkám,“ vysvětlil pro AutoSport.CZ zástupce pořádajícího autoklubu Milan Pospíšil.

Ve spolupráci s pořadateli si tak ještě jednou dovolujeme upozornit soutěžící týmy na fakt, aby si včas přebukovali ubytování na správný termín.

Jan Vaškovič; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
14.11.2006 21:34
notorick
Ze Šumavy si odskočit na dva dny do práce a hurá do Švédska.
toplist