www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství ČR 2006

Poslední televizní Motortip 2006: Rally, trucky i vrchy

29. prosince 2006 • 09:00

Televizní motoristický magazín MotorTip, vysílaný především na kabelových televizích, ve své další premiéře přináší několik následujících motoristických akcí, tentokrát hlavně ve znamení rally, ale k vidění zde budou i okruhové závody trucků a novinky od dvou našich letos nejúspěšnějších vrchařů. Pořad je k vidění také on-line na internetu.

Poslední letošní vydání MotorTipu bude patřit zhruba ze dvou třetin rally, navíc převážně rakouským soutěžím, které na tuzemských obrazovkách spíše nebývají k vidění. Ohlédneme se sezónou u našich jižních sousedů v Rakousku a za několika tamními šotolinovými podniky oblíbeného seriálu Austrian Rallye Challenge 2006. Půjde o Triestingtal Rallye v okolí Weissenbachu, moravskou novinku šampionátu Eurostroj rally Tišnov, Harrach Rallye Sprint v okolí Brucku, Herbst Rallye v okolí Leibenu a nedávnou OMV Rally Waldviertel, která sezónu u našich sousedů zakončila.

Další z příspěvků bude patřit bilanci výkonů českých truckerů v letošním evropském poháru trucků na okruzích, když trojice našich (David Vršecký, Adam Lacko a František Vojtíšek) celkově skončila v první desítce. Nechybí ani atraktivní záběry postartovní tlačenice i strkanice v Jaramě z jednoho z vozů atd ! Ve třetím příspěvku se budeme věnovat chystané podobě Sports Car Challenge 2007, kde budou opět sportovní prototypy a vozy GT závodit pohromadě. Dva v roce 2006 nejúspěšnější tuzemští vrchaři - Milan Svoboda a Miloš Beneš - pak v závěru pořadu prozradí, že chystají změnu techniky, takže ve startovním poli se objeví další F3000.

To už ale bude z letošních MotorTipů úplně všechno! Všem divákům pak touto cestou děkujeme za přízeň.

MotorTip je možné vidět také na internetu na adrese www.tvb1.cz v sekci ON LINE vysílání. Konkrétně vždy v sudém týdnu v každou lichou hodinu plus půlhodinka ( např. 7:30 – 9:30 atd..). Stačí kliknout v tuto dobu na www.tvb1.cz vysílání on line. (vždy celý týden zpravidla každé dvě hodiny nebo několikrát denně !!)

Pavel Jelínek
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist