www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 11. května 2024, Svátek má Svatava, zítra Pankrác

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR Rally 2007

V polovině soutěže se do čela probil Flídr

21. dubna 2007 • 13:00

Leoš Flídr se probojoval po páté rychlostní zkoušce do čela třetího ročníku Agrotec Iveco Rally Hustopeče. Na sluncem prozářených testech mezi jihomoravskými vinicemi netrval očekávaný souboj Leoše Flídra i Karla Trněného příliš dlouho.

Ještě po čtvrté rychlostní zkoušce byl mezi oběma piloty rozdíl pouhé jedné vteřiny, na startu pátého testu se však hned na startu Trněného Octavia WRC zastavila. Napínavý naopak zůstává napínavý souboj o druhou příčku mezi nejrychlejší dvoukolkou Jana Kopeckého a produkčním vozem Vladimíra Barvíka. Zatím je na tom o necelou vteřinku lépe zlínský jezdec.

Na čtvrtou pozici se probojoval úřadující český šampion ve sprintrally Josef Semerád, jeho ztráta však přesahuje více než minutu. Za něj se v těsných rozestupech seřadili Jiří Volf, Jan Jelínek, Josef Peták a po včerejších nočních zkouškách hodně rozladěný Zdeněk Vlček.

Na posádky v sobotním odpoledni čeká ještě pět rychlostních zkoušek o délce pětapadesáti kilometrů. Vítěznou dvojici uvidíme na hustopečském náměstí minutu před půl pátou odpoledne.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist