www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR Sprintrally 2007

Kopecký a Tlusťák testovali Fabie Kit Car

28. června 2007 • 22:00

Jan Kopecký a Antonín Tlusťák si dnes v podvečer vyzkoušeli Škody Fabie Kit Car, se kterými se již pozítří postaví na start jednoho z nejpopulárnějších sprintů u nás, Impromat Rallysprint Kopná. A přestože jedou s vozem s jedinou poháněnou nápravou, oba budou patřit k největším favoritům.

Během dnešního odpoledne bylo v okolí Zádveřic, kde probíhal test stáje Impromat Motorsport, značně proměnlivé počasí. Chvílemi byla průtrž mračen, chvílemi svítilo sluníčko, takže jezdci měli možnost vyzkoušet všechny typy pneumatiky od mokrých přes intermedia až po suché. Jezdci si navíc vyzkoušeli i nové Matadory.

Zatímco u vozu Honzy Kopeckého se příliš nenastavovalo, u pravidelného účastníka mistrovství Evropy Antonína Tlusťáka, který se za volantem kitové fabie představí poprvé, se zkoušelo různé nastavení podvozku. Po absolvovaném testu byli nakonec oba závodníci spokojeni.

Impromat Motorsport nasadí na letošní Kopné i třetí vůz. Za volantem vozu, který se místo dnešního testování odíval do nových barev, se objeví Pavel Schwarzer. Toho v minulosti mohli fanoušci vídat na závodech do vrchu a posléze i na automobilových soutěžích s Fordem Escort Kit Car.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist