www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 10. května 2024, Svátek má Blažena, zítra Svatava

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR Rally 2007

Kdo skočí nejdále, dostane hodinky!

30. července 2007 • 15:00

V itineráři IV CEBIA Rally Pelhřimov 2007 – Memoriál Tomáše Vojtěcha najdeme u lomu Těchobuz divácky atraktivní skok přes hranu silnice II. třídy č. 124. Nachází se na 3,75 km rychlostní zkoušky Zhoř, která vede z Bratřice do Zhoře a pojede se v pátek 3. srpna.

V programu pelhřimovské rally se jedná o divácké místo číslo 2, kde bude během závodu rovněž umístěna komentovaná bezpečnostní zóna pro diváky a rovněž divácký prostor pro V.I.P hosty. „Zásluhou profesionálních hasičů z Pacova bude na tomto místě měřena délka skoku jednotlivých závodních vozů. Posádka nejdelšího skoku bude odměněna hodinkami značky Bentime, které nám věnovala firma TITAN, velkoobchod hodinářským zbožím. V případě, že bude například spolujezdec žena, máme připraveny i dámské hodinky,“ uvedl Richard Gnojek, ředitel závodu.

Atraktivní skok u lomu Těchobuz se v minulých letech jel v rámci volného poháru a pořadatelé z Rallye klub Pelhřimov v AČR ho letos zařadili premiérově do mistrovské rally. První průjezd rychlostní zkouškou Zhoř se uskuteční v pátek 3. srpna v 18:06 hodin, druhý poté ve 20:37 hodin.

Roman Ordelt
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist