www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství ČR 2007

Pantálek pojede v roce 2008 s Novákem

1. října 2007 • 14:15

Ačkoli sezóna 2007 ještě úplně neskončila, mnoho týmů se již připravuje na rok následující. Jedním z nich je i Gemini Rally Team. Jeho jezdec Milan Pantálek v letošním roce střídal hned několik spolujezdců. Začátek sezóny absolvoval po boku s Petrem Vilímkem, počínaje Rallysprintem Kopná pak pokračoval společně s Jaroslavem Novákem.

Výjimkou byly soutěže v Třebíči (Petr Vilímek) a domácí Barum Rally, kde Milanovi četl noty Miroslav Staněk. Důvodem bylo vždy vysoké vytížení Jaroslava Nováka, který měl pro letošní sezónu již nasmlouvané závazky u jiných soutěžních jezdců.

Příští sezónu by však již měli absolvovat Milan Pantálek s Jaroslavem Novákem celou společně. „Domluvili jsme se na spolupráci s Jardou na celý příští rok jak v malém, tak i ve velkém mistrovství,“ informuje Milan Pantálek. „Mám z naší dohody velkou radost, protože s Jardou se mi spolupracuje velmi dobře a věřím, že jeho bohaté zkušenosti mi mohou pomoci dále se zlepšovat,“ říká Milan.

Milan Pantálek se společně s Jardou Novákem představí již tuto sobotu na své letošní páté společné soutěži, kterou je AZ Pneu Rally Jeseníky.

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
04.10.2007 21:51
dur
hodne stesti s tem vasem pertenaxem....
toplist