www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR Sprintrally 2007

Civilní nehoda v Jeseníkách vyřadila Martina Semeráda

6. října 2007 • 17:35

Rychlostní zkouška číslo 4 Domašov na AZ pneu Rally Jeseníky 2007 byla pozastavena po střetu soutěžního vozidla č. 83 posádky Martin Semerád, Bohuslav Ceplecha (VW Polo 1,4) s civilním automobilem, ke kterému došlo mimo trať rychlostní zkoušky. Podle předběžného šetření Policie ČR nehodu nezavinil soutěžní vůz.

Po oznámení této nehody byla rychlostní zkouška okamžitě zastavena, neboť nehoda se stala v blízkosti startu RZ za obcí Domašov u Šternberka. Na místo nehody ihned vyjely vozy záchranného systému. V obou vozidlech došlo ke zranění posádek.

Podle vyjádření hlavního lékaře rally MUDr. Ivo Stavěla utrpěl Martin Semerád při nehodě otřes mozku a řezné rány. Je hospitalizován v nemocnici ve Šternberku na pozorování. Bohuslav Ceplecha, který řídil v době nehody soutěžní vůz VW Polo 1,4 16V, utrpěl silný otřes mozku, řezné rány na hlavě, bradě a má zlomené zápěstí. Je umístěn na traumatologické klinice olomoucké nemocnice. U posádky v civilním voze byl zraněn spolujezdec.

Roman Ordelt
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
06.10.2007 23:01
Con
Byl jsem na miste nehody.. toho kretena v civilu rozkopat knepoznani... totalni srac, nechapu tyto lidi co chtejinam pri zavodech ukazat ze taky umi zavodit.. tito lide by meli zavrit do sternberu nebo do bohnic.. a lecit je.
Vlada K.
06.10.2007 22:47
Pluto - moderátor
Podle posledních informací má Bohouš těžký otřes mozku, pohmožděný hrudník a plíce, podrobil se operaci předloktí. Žádná vnitřní zranění se neprokázala. Martin má otřes mozku a tržné rány v obličeji.
06.10.2007 22:02
Acom
Jak rikal jeden predni cesky pilot - na silnici se bojim vic nez pri zavode
toplist