www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství ČR 2007

Rallyově nerallyový kalendář Martiny Škardové

4. prosince 2007 • 12:00

Přestože české soutěže mají momentálně zimní přestávku, většina posádek a týmů intenzivně zbrojí na rok 2008. Martina Škardová se věnuje převážně studiu, přesto si však udělala čas na nafocení svého kalendáře. Autorem snímků je renomovaný motoristický fotograf Petr Frýba.

„Nejprve mi chvíli trvalo, než jsem se trochu vžila do pro mne zcela nové role „modelky“. Zpočátku jsem měla větší trému než před startem do rychlostní zkoušky na Jänner Rallye,“ popisuje nezvyklou roli Martina. Okamžitě však přidává velkou pochvalu fotografovi známému spíše od tratí rychlostních zkoušek či autodromů.

„Focení s Petrem bylo naprosto super. Je to stoprocentní profesionál a další spolupráci s ním bych se rozhodně nebránila. Veškerá tréma ze mne paradoxně opadla při pořizování těch nejodvážnějších snímků. Chtěla bych Petrovi poděkovat za výborně odvedenou práci. Doufám, že tímto kalendářem uděláme radost alespoň několika fanouškům rallye. Také bych touto cestou chtěla poděkovat všem, kteří s námi spolupracovali v předešlém roce a budu se těšit na další společnou sezonu.“

Případní zájemci o objednání kalendáře tak mohou učinit na emailové adrese martina.skardova@centrum.cz. Množství kalendářů je omezené.

Vlastimil Resl
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
04.12.2007 21:15
Acom
kazdopadne dobra pomucka pro jednani se sponzory - ted je otazka za co budou platit, jestli za rally nebo za Skardovou...
04.12.2007 14:45
Acom
zdarma
04.12.2007 14:37
melli
Pekne, ale neskodilo by napsat cenu kalendare. :-)
toplist