www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. května 2024, Svátek má Přemysl, zítra Aneta

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství ČR 2008

Dejte mi vůz a já přijedu, vzkazuje mistr světa Ari Vatanen

18. srpna 2008 • 10:00

Rallyový mistr světa z roku 1981, čtyřnásobný vítěz rallye Paříž - Dakar a současný finský poslanec Evropského parlamentu Ari Vatanen vzkazuje do Zlína: „Dejte mi vůz a já přijedu!“ Legendární Fin, mimochodem jeden z favoritů ve volbě nového předsedy FIA (Mezinárodní automobilové federace) dostal pozvání na soutěž od svého kolegy europoslance Tomáše Zatloukala. To však z pracovních důvodů musel zdvořile i vtipně odmítnout. Do Zlína letí alespoň srdečné přání divákům a pořadatelům.

Pro potěchu fanoušků natočil Ari Vatanen krátký pozdrav ve formě videoskvence, na které vyzývá k opatrnosti u tratí, ale také vzdává hold tradiční soutěži. Charismatický finský jezdec a úspěšný politik dle svých slov jistě v budoucnu na Barumku zavítá a nebrání se ani ostrému startu.

„Letos to Arimu nevyšlo, ale pevně věřím, že jeho závodnické srdce ho k nám přivede. Barumku zná dlouhá léta a mluví o ní s velkým nadšením. Doufám, že mé pozvání na příští ročník přijme a uvidíme ho naživo u trati či přímo na ní,“ vzkazuje europoslancův kolega a přítel Tomáš Zatloukal.

Zdravice Ari Vatanena (WMV, 29 MB)

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist