www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. května 2024, Svátek má Přemysl, zítra Aneta

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství ČR 2008

Při barumce proběhne měření mezičasu pro jezdce

21. srpna 2008 • 19:30

Pořadatelé Barum rally Zlín připravili pro návštěvníky opět komentované bezpečnostní divácké zóny, které budou umístěny na rychlostních zkouškách Zádveřice a Komárov. V letošním roce mohou na zádveřické erzetě sledovat měření mezičasu zásluhou přehledného umístění mezičasu i jezdci.

Na rychlostní zkoušce 3, 7 Zádveřice bude v sobotu 23. srpna měřen v komentované divácké zóně na 4,26 km (v úseku nad Slušovicemi) mezičas i s pořadím v tomto mezičasu. „Mezičas bude zobrazen na digitálním panelu, na kterém budou zobrazené a čitelné časy nejen pro diváky, ale rovněž pro informaci jednotlivých soutěžních posádek. Fotobuňka mezičasu bude umístěna před pravou zatáčkou divácké zóny, zobrazovací panel bude na výjezdu z této zajímavé pasáže,“ uvedl Vít Hrudník, vedoucí měřeného mezičasu. Během nedělního dne bude umístěna komentovaná bezpečnostní divácká zóna na rychlostní zkoušce 10, 13 Komárov v úvodní části na návsi v Pohořelicích. Průjezdy jednotlivých soutěžních vozů komentují Vladimír Dolejš a Karel Špaček.

V servisní zóně v Otrokovicích bude od čtvrtku do neděle na velké části plochy volná internetová WiFi zóna pro všechny zájemce podobně jako v prostorách ředitelství rally umístěného v prostorách Baťova mrakodrapu ve Zlíně (21. budova).

Roman Ordelt
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist