www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství světa 2008

Subaru došla trpělivost a mění BOS za Öhlins!

29. září 2008 • 14:00

Nepříliš překvapivá zpráva přichází z Anglie, když dle informací serveru RallySport Mag nahradí tovární tým Subaru stávající a již několikrát kritizované tlumiče francouzského výrobce BOS konkurenčními Öhlins.

Zatímco Subaru při nasazení nové Imprezy prohlašovalo zlepšení oproti předchozí specifikaci 07, výsledky prozatím hovoří jasně a ani nový vůz není schopen sekundovat daleko vzdáleným Citroënům a Fordům. Prodrive tak před nedávnem sáhl k radikálnímu řešení a začal si z komponent BOS skládat tlumiče ve svých dílnách. To však dle dostupných informací evidentně kýžený efekt nepřineslo a tak dalším logickým tahem byla změna výrobce.

Nové tlumiče osadí tým až od následující sezony, Subaru však údajně již nyní odeslalo několik současných BOSů do Švédska s tím, aby Öhlins doporučil změnu, která by se odrazila již ve zbytku letošní sezony.

-pet- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
29.09.2008 21:45
Romcek
Ale toz jedine kde sleduju motorky tak jen zavody v MS(ale nevim o tom tolik co o Rally ci F1)Ale motorky se me libi dokonce mam i ridicak na motorku jen nemam motorku.:-D
29.09.2008 20:53
Mirekfric
Evidentně nejsi motorkář :-)
29.09.2008 19:45
Romcek
Presne co jsem rikal, to ze si je budou placat sami jim nijak nepomuze pokud to bude stale stejna znacka.Zmena by mohla pomoct jen vubec nevim kdo Öhlins jsou.
toplist