www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2008

Belgian VW Club končí s automobilovými soutěžemi

6. listopadu 2008 • 13:00

Belgian VW Club v posledních letech výrazně přispíval k oživení belgické soutěžácké scény, když podporoval tým Reného Georgese při vývoji a nasazování vozu VW Polo S2000. Tato spolupráce však letošní sezónou skončí...

Poslední soutěží bude o nadcházejícím víkendu Rallye du Condroz, kde se na start postaví posádka Bernd Casier - Frédéric Miclotte. Pro sezónu 2009 již dohoda mezi Belgian VW Clubem a týmem Reného Georgese nebude obnovena.

„Bohužel musím potvrdit, že Rallye du Condroz bude naší poslední společnou soutěží. Už od letošní Belgium Ypres Westhoek Rally jsme věděli, že se jedná o poslední rok v automobilových soutěžích,“ potvrdil tento fakt prezident Belgian VW Clubu J-G Mal-Voy.

„Důvody pro ukončení spolupráce jsou v zásadě dva - v nadcházejícím roce bude na belgický trh uvedený nový model Volkswagenu Polo a zatím nic nenaznačuje, že by tento vůz mohl být homologován do kategorie S2000. Musíme také dodat fakt, že sezóna 2008 výsledkově ani výkonově nesplnila naše očekávání,“ odůvodnil Mal-Voy.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist