www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství světa 2008

Konec týdne rozhodne o Mikkelsenově budoucnosti

3. prosince 2008 • 13:00

Konec tohoto týdne ukáže, kterým směrem se bude odvíjet budoucnost Andrease Mikkelsena. Přestože se již na internetu objevily informace o dohodě s britským M Sportem, situace rozhodně není tak jasná a je možné, že norský mladík usedne v příštím roce do jiného vozu.

„Mou jasnou prioritou jsou starty v M2 týmu Citroën. Vše je ale o penězích, od francouzského týmu jsme dostali ultimátum do konce tohoto týdne, kdy se má definitivně rozhodnout. Jako vždy, je to hlavně o penězích. Kromě toho se objevila i nabídka od Subaru, týmu Adapta či Fordu. Stejně tam je možná varianta, že setrváme u týmu Ramsport. Klidně to ale může skončit tak, že potřebné peníze neseženeme a v příštím roce se v mistrovství světa nesvezeme,“ prohlásil devatenáctiletý Mikkelsen.

Po internetu začaly včera kolovat informace o podpisu smlouvy u M Sportu. „Internetem se v poslední době šíří fámy, které ostatní berou jako samozřejmý fakt. Musím se přiznat, že žádná smlouva s Fordem podepsaná není a momentálně je na mém osobním žebříčku jako poslední z nabízených. Pokud by však přišel Wilson s opravdu výhodnou nabídkou, určitě bych se tomu nebránil,“ prozradil Mikkelsen.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist