www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2008

Jiří Volf + Marek Vašut – velmi smutná Praha

11. prosince 2008 • 06:00

V kokpitu soutěžního Mitsubishi se po boku Jiřího Volfa objevila na Pražském rallysprintu herecká hvězda Marek Vašut. Ani v těch nejčernějších představách nikdo nepočítal, že vše takto dopadne. Team Jiřího Volfa a všichni jeho členové vyjadřují hlubokou soustrast pozůstalým tragické nehody a přeji zraněným divákům brzké uzdravení.

„Co říci, jak jsme se dozvěděli na startu RZ o nepotvrzeném úmrtí hned nám bylo jasné, že se pro nás Praha vryje do paměti. Pro Marka Vašuta byl vstup do rally velice hořký. Tento sport je velmi nebezpečný a krásný, a je třeba jít dál a poučit se z toho,“ říká Jirka Volf.

„Všichni naši partneři se jako každý rok těšili na exhibiční start našeho Evo 9 na RZ 1,2 a na Strahově. Z pochopitelných důvodů, byly okamžitě všechny reklamní aktivity jak společnosti EA tak ostatních partnerů přerušeny a celý promo stánek s teamem Need for speed UNDERCOVER se přesunul do nákupního střediska Chodov, kde akce pokračovala. Alespoň takto jsme byli schopni částečně naplnit propagační charakter akce a nedotknout se choulostivé pietní situace. Kdo se těšil na soutěže a herní konzoly v servisní zóně, tomu se omlouváme a věříme že situaci pochopí,“ dodává Jirka Volf.

Existují i pozitivní věci a tím je bezpochybností, jak věříme naše charitativní sbírka „DÍTĚ“. Téměř jistě již teď můžeme zrealizovat minimálně jeden projekt z potřebných a vybraných projektu Výboru dobré vůle Nadace Olgy Havlové. Chtěli bychom věnovat prostředky i na ostatní projekty, kterých je celkem deset, proto můžete neustále darovat zde:

Č.ú. 373118503/0300 CZK, IBAN CZ83 0300 0000 0003 7311 8503 (zahraniční platby)

Variabilní symbol: vaše tel. číslo (pro vylosování výherců místa spolujezdce při testu), Zpráva pro příjemce uveďte: „DÍTĚ“ – popř. Příjmení, atd.

Za každý dar vám všem děkujeme jménem příjemců i jménem nadace ! Přehled sbírky bude zveřejněn v další tiskové zprávě včetně jmen třech výherců svezení v závodním autě s Jiřím Volfem při testu 2009.

Celý projekt ještě podpoříme propagačně na finále pátého ročníku prestižní soutěže LOOK BELLA 2008 – soutěže o nejzajímavější tvář roku, které se bude konat v hotelu Hilton v Praze dne 18.12.2008 od 19 hodin. Účet oproti plánu necháme ještě otevřený do ledna 2009, abychom finanční dar předali zpětně z kraje 2009.

Další informace naleznete na www.VOLFJIRKA.cz, přejeme krásné prožití Vánočních svátků.

Volf Media Service
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist