www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství světa 2008

Olivier Quesnel šéfem Citroënu Sport i Peugeotu Sport

11. prosince 2008 • 07:00

Novým bossem týmu Peugeot Sport se od nového roku stane Olivier Quesnel, současný šéf továrního Citroënu, který tak bude zastávat vedoucí pozice v obou sportovních odděleních koncernu PSA.

„Jsem velmi hrdý na to, že jsem byl jmenován na pozici šéfa týmů Peugeot Sport i Citroën Sport,“ říká Quesnel. „Vím, že po spojení své kariéry s týmem udělám vše co bude v mých silách, abychom překonali dosavadní úspěchy, kterých již Peugeot Sport dosáhl. Potenciál zde určitě je v podobě 908 HDI, která je konkurenceschopná. Všichni v týmu jsou velmi nabuzeni a já počítám s tím, že mi jejich současné odhodlání pomůže postavit se této nové výzvě a budeme stejně úspěšní, jako jsme s Citroën Sport,“ věří.

„Pokud se budeme bavit o Citroënu, jsem přesvědčen, že máme na to zopakovat letošní výjimečný výsledek, kdy jsme dokázali získat titul jak ve značkách, tak již pátý titul světového šampiona pro Sebastiena Loeba a Daniela Elenu v řadě,“ končí 58-letý Francouz, jenž již v roce 1980, tehdy ještě po boku Jeana Todtha, působil v týmu Peugeot Talbot Sport.

-pet- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist