www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství ČR 2009

Enteria a.s. Rally Cup – Slavnostní vyhlášení proběhne 14. listopadu ve Vyškově

12. listopadu 2009 • 14:00

Letošní rallyová sezóna má za sebou všechny oficiální a bodované soutěže, a tak nastal čas bilancování, předávání ocenění a pohárů a v některých týmech už i přípravu na sezónu následující.

Slavnostní vyhlašování Enteria a.s. Rally Cup pro rok 2009 proběhne 14. listopadu v 18:00 hod ve Vyškově a zúčastní se jej všichni pozvaní jezdci, kterým budou předány poháry za jejich umístění v poháru ERC 2009.

Za organizační výbor se k letošnímu ročníku Enteria a.s. Rally Cupu vyjádřil Milan Liška. „Určitě hodnotím celý rok pozitivně a myslím si, že to bylo hodnotné závodění,“ řekl na úvod plzeňský jezdec, který se sám ERC 2009 účastnil aktivně a skončil se svým Lancerem pátý absolutně

„Podle mě vnesl vzruch do těchto bojů ve ´velkém mistráku´ Vladimír Barvík a v malém pak Lumír Firla. Samozřejmě ale nesmíme zapomínat ani na ostatní piloty, kteří statečně bojovali. Například Martin Rada jel s Alfou velmi pěkně nebo Libor Votava a Jiří Vacek.“

„Vítěz Jan Havel se letos zaměřil na bodování do tohoto šampionátu a to se mu nakonec vyplatilo a po zásluze slaví první místo,“ uzavřel své krátké zhodnocení Liška.

Konečná klasifikace ERC 2009:

1. Jan Havel - Petr Dufek

2. Lumír Firla - Pavel Dresler

3. Vladimír Barvík - Pavel Gabrhelík ( Josef Bartončík)

Richard Vlček ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist