www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství ČR 2009

Barum Czech Rally Zlín vydává speciální pexeso

18. prosince 2009 • 14:30

Nejvýznamnější česká automobilová soutěž v roce 2010 oslaví další kulaté jubileum – bude to již počtyřicáté, kdy se přes startovní rampu vydají závodní posádky vstříc náročným zkouškám rozloženým po cestách východní Moravy. Organizátoři k tomuto výročí chystají několik nových upomínkových předmětů a první z nich přichází ještě před Vánocemi.

Jedná se o speciální rally pexeso, známou hru s obrazovými kartami, ve které jde o hledání stejných dvojic obrázků. Pexeso Barum Czech Rally Zlín obsahuje narozdíl od klasického pexesa s dvaatřiceti dvojicemi obrázků celkem čtyři desítky párů karet, na nichž jsou vyobrazeny různé zajímavé posádky či vozy z celé historie Barum Czech Rally Zlín, od raných počátku soutěže až po aktuální současnost. Wittmann, Zanussi, Čubrikov, Baumschlager, Kresta či Kopecký – to je jen zlomek těch, kteří se zapsali do historie zlínské rally. Rally pexeso je tedy určeno nejen těm nejmenším, ale také těm, kteří alespoň část „barumky“ zažili na vlastní kůži a jimž tato hra oživí vzpomínky na slavné jezdce a vozy prohánějící se v minulosti po valašských kopcích.

Rally pexeso bylo vydáno v limitovaném nákladu 1000 kusů. K dostání je za cenu 40 Kč při osobním odběru ve Středisku automobilového sportu ve Zlíně, na ulici Hornomlýnská 3715. Pokud si chcete objednat pexeso poštou, pošlete e-mail s Vašimi kontaktními údaji a počtem požadovaných výtisků pexesa na e-mailovou adresu smakal@rallyzlin.cz . K ceně pak bude připočítáno poštovné a balné ve výši 20 Kč. Způsob platby vám bude oznámen e-mailem spolu s potvrzením objednávky. Věříme, že s Barum Czech Rally Zlín a pexesem vydaným ke čtyřicátému výročí zažijete spoustu zábavy. Pokud si pospíšíte, může být pexeso vhodným dárkem pod vánoční stromek.

-hof- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist