www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. března 2024, Svátek má Josef, zítra Světlana

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2018

Prosincová Traiva pro Mikuláštíka, Podešvu, Pochlopieňa a Vichtu

foto

5. ledna 2019 • 08:00

Závěrečný podnik Traiva rally cupu 2018 proběhl pouhé tři dny před koncem roku. Na startu prosincového klání se sešla třicítka soutěžících, pro které byla připravena trať o dvou rychlostních zkouškách s téměř 25 ostrými kilometry.

žádný příspěvek celý článek »

Szilvester Rally 2018 svazarmovskou komedií v československé režii

foto

31. prosince 2018 • 19:30

Nazdar, můžeš mi nějak rozumě popsat, co se to dělo v tom Maďarsku? Pluto, můžu, ale není to jen tak. Jak praví klasik, „Takovej básník si sedne, dá si algenu, koňak a to se to píše.........“

žádný příspěvek celý článek »

Vančík Motorsport se loučil se sezonou

foto

27. prosince 2018 • 12:00

Jako rozloučení se sezonou 2018 si stáj Vančík Motorsport společně s jezdci Mirkem Jakešem a Martinem Březíkem vybrala start na domácí Mikuláš rally.

žádný příspěvek celý článek »

Dva předvánoční bronzy pro Kopáčka, jedno stříbro pro Kačírka

foto

27. prosince 2018 • 10:00

Zatímco pro mnohé byl závěrečným podnikem sezóny Pražský rallysprint, tým Duck Racing má už od té doby na svém kontě dvě další úspěšná soutěžní vystoupení. Na Mikuláš Rally ve Slušovicích vybojovali v těžké konkurenci Václav Kopáček s Barborou Rendlovou třetí příčku, tu pak v rámci skupiny N zopakovali na daleké Fujairah Rally. Tam je však udolali týmoví kolegové Petr Kačírek s Jaroslavem Jugasem.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Vlček: Když přijde čas na změnu

foto

23. prosince 2018 • 12:00

Důstojně se rozloučit s končící sezonou a prozkoumat, zda Mikuláš nenechal za oknem nějaký pohár. S tímto záměrem přijelo na slušovickou Mikuláš rally celkem 72 soutěžních dvojic, mezi kterými nechyběli ani Martin Vlček s Jindřiškou Žákovou.

žádný příspěvek celý článek »

Na Mikuláši nejrychlejší junior Gargulák s novým vozem

foto

14. prosince 2018 • 16:00

Slušovický volný podnik je domácí soutěží pro Petra Garguláka. Nově složená posádka Gargulák – Fuksa si na letošním ročníku vyzkoušela novou závodní techniku – Peugeot 208 R2. I přesto, že to pro kluky byla premiéra s autem, dokázali zajet výborný výsledek. Po závodě si Petr s Pavlem vyzvedli poháry za druhé místo mezi dvoukolkami a vítězství v juniorské kategorii. Konečné 24. místo absolutního pořadí jen podpořilo radost z dobře odjetého závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Igor Drotár ukončil sezónu v Slušoviciach

foto

14. prosince 2018 • 14:00

Týždeň po Pražskom relyšprinte, kde Igor pre poruchu odstúpil, štrajkovala technika Škody Fabia WRC aj na mikulášskej súťaži v Slušoviciach. Krátke podujatie v meke českého rely športu dokončili na 15. mieste. Nebyť problému s odlievaním paliva a následným 'vynechávaním', mohlo to dopadnúť samozrejme lepšie. V športe však neplatí, čo by bolo, keby...

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Rally is life od Marka Pléhy

foto

13. prosince 2018 • 11:00

Závěrečným podnikem soutěžácké sezóny v České republice bývá každoročně Mikuláš Rally, tentokrát s podtitulem Rally is life. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná tečka KIT Racingu za sezónou ve Slušovicích

foto

13. prosince 2018 • 10:00

Důstojnou tečku za letošní sezónou automobilových soutěží udělal na Mikuláš Rally is life 2018 i otrokovický KIT Racing. Do Slušovic přivezl tým pět vozů, které bez problémů zvládly celou soutěž. Navíc Vlastimil Neumann ovládl kategorii historiků.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík Racing ve Slušovicích s premiérou Adama Kouta

foto

12. prosince 2018 • 09:00

Slušovický tým Minařík racing vyrazil na Mikulaš Rally is life 2018 s pěti vozy. Čtyři z nich úspěšně dojely až na cílovou rampu a k tomu na pódiových stupních. Do sestavy týmu vedenou Lubomírem Minaříkem přibyl Adam Kout – přední český motokárový závodník, který v roce 2015 získal titul mistra Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Štvrté miesto pre Rufa Sport z Mikuláš Rally is life

foto

11. prosince 2018 • 14:00

Štvornásobný absolútny slovenský a dvojnásobný poľský šampión v rally sa predstavil v rámci posledného podujatia sezóny v spolupráci s vozidlom Škoda Fabia R5 a spolujazdcom Krzysztofom Grzesikom. V rámci pätice rýchlostných skúšok, ktoré dovedna merali takmer tridsať kilometrov im v cieli patrilo štvrté miesto absolútneho poradia.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing Rally Team ukončil sezónu v Slušoviciach

foto

10. prosince 2018 • 15:10

Podujatie Mikuláš Rally is Life 2018, ktoré je zaradené medzi voľné posezónne podujatia uzavrelo sezónu slovenského KL Racing Rally Teamu, pričom divákom v Slušoviciach sa predstavila dvojica súťažných posádok.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Rally is life od Iva Prieložného

foto

10. prosince 2018 • 14:00

Závěrečným podnikem soutěžácké sezóny v České republice bývá každoročně Mikuláš Rally, tentokrát s podtitulem Rally is life. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Tomáš Kostka vyhrál popáté Mikuláš Rally is life

foto

9. prosince 2018 • 12:00

Letošní úspěšnou sezonu rallysportu v České republice tradičně uzavřela Mikulášská rally ve Slušovicích, která se jela pod oficiálním názvem Mikuláš Rally is life 2018. Vítězem devátého ročníku se stala stylem start – cíl posádka Tomáš Kostka, Ladislav Kučera (soutěžící Tomáš Kostka) na voze Škoda Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte výsledky Mikuláš Rally is life ON LINE

foto

8. prosince 2018 • 08:00

Závěrečným podnikem soutěžácké sezóny v České republice bývá každoročně Mikuláš Rally, tentokrát s podtitulem Rally is life. Výsledky i kompletní průběh závodu, který se i letos pojede na tradičních úsecích v okolí Slušovic, můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

toplist