www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. března 2024, Svátek má Josef, zítra Světlana

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2020

Nesmierne vydarená rally sezóna 2020 pre Rufa Motor-sport Team

foto

18. ledna 2021 • 15:00

Slovenský Rufa Motor-sport Team zažil v roku 2020 rally sezónu plnú úspechov. A to aj napriek faktu, že nad celým svetom prevzala vládu pandémia covid-19. Snáď aj spomínaná pandémia vyburcovala Rufa Motor-sport Team a jeho súťažné posádky k nadpriemerným výkonom a to hneď v rámci niekoľkých majstrovských seriálov.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Kačírek se skalpem šampióna Grzyba, Venda Kopáček - práce všeho druhu

foto

30. prosince 2020 • 16:00

Medailové vystoupení Petra Kačírka v barvách týmu Duck Kicker Racing na předvánočním Setkání mistrů v Sosnové završilo letošní prazvláštní sezónu, ve které bylo možné skoro všechno. V létě se dokonce i zapřisáhlý pilot Václav Kopáček posadil na sedadlo spolujezdce a úspěšně na dvou soutěžích odnavigoval právě Kačírka od startu až do cíle.

žádný příspěvek celý článek »

Auto UH Rally Team poprvé na trati

foto

23. prosince 2020 • 20:00

„Člověk míní, život mění,“ tak by se dal shrnout závěr letošní rally sezóny v ČR. Závody v ČR plánované k poslední části roku odpadly rychleji než letošní úroda a tak se musely chtě nechtě změnit i plány Martina Bujáčka a nového Auto UH Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Panika před Dakarem! Dakar 2021 v ohrožení?

foto

22. prosince 2020 • 16:00

Přátelé, tak dnes se nám náš dakarský sen příštího roku znovu narodil! Pronáší Tomáš Ouředníček, který právě usedá do svého kancelářského křesla po dni, který jeho tým i spoustu dalších dnes málem připravil o vše, na co se celý rok chystali...

žádný příspěvek celý článek »

Global Assistance Setkání mistrů - motorsport žije

foto

20. prosince 2020 • 20:00

Je malým zázrakem, že v epidemiologicky nepříznivé době, kdy se uzavírají nejrůznější sportoviště, omezují služby a pohyb obyvatel, se podařilo uskutečnit tradiční a již devatenáctý ročník Global Assistance Setkání mistrů. Na Autodrom do Sosnové zavítali závodníci z rally, autokrosu a rallycrossu.

žádný příspěvek celý článek »

Setkání mistrů s účastí mistrů volantu

foto

18. prosince 2020 • 11:00

Již devatenáctý ročník Global Assistance Setkání mistrů se v sobotu 19. Prosince 2020 uskuteční v Sosnové u České Lípy na populárním autodromu. Letošní ročník bude bohužel poznamenán neúčastí diváků, kteří nebudou mít umožněn vstup kvůli aktuálním hygienickým opatřením, které nařizuje vláda ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Motor-Sport Team smeruje na Setkání mistrů do Sosnovej

foto

18. prosince 2020 • 08:00

Slovenský Rufa Motor-Sport Team sa po zisku piateho titulu absolútneho majstra Slovenska v rally predstaví počas nadchádzajúceho víkendu na Setkání mistrů v Sosnovej.

žádný příspěvek celý článek »

Setkání mistrů 2020 se uskuteční

foto

14. prosince 2020 • 10:00

Pořadatelé z Autodromu v Sosnové v posledních dnech velmi intenzivně pracovali na tom, aby tradice Setkání mistrů volantu pokračovala i v této sezoně. Probíhala jednání s Národní sportovní agenturou a na Ministerstvu zdravotnictví. Dnes padlo rozhodnutí, že se akce může uskutečnit.

žádný příspěvek celý článek »

Na Dakar místo do Dakaru

foto

14. prosince 2020 • 09:00

Tomáš Tomeček se při svém 25. dakarském startu poprvé představí v saúdskoarabské variantě Dakar Rally. Po deseti účastech v řadě na Africa Eco Race si na jeden rok odpočine od závodění v klasických etapách původní Rallye Paříž - Dakar v Maroku, Mauritánii a Senegalu. Africký maratonský závod s cílem u Růžového jezera se kvůli pandemii koronaviru v lednu 2021 neuskuteční.

žádný příspěvek celý článek »

Huttunen a Lukka opanovali show Modlin

foto

14. prosince 2020 • 08:00

V cíli kritéria Modlin Toruň, oficiálně skončila zkrácená „koronavirová” sezóna motorsportu v Polsku. Organizátoři I. Tor Modlin Rally Show na sebe vzali velkou výzvu, ale i přes panující situaci závod zvládli a v pozitivním stylu uzavřeli rok 2020. Na tom se po tomto klání shodli všichni účastníci.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Motor-Sport Team piatykrát absolútnym majstrom Slovenska v rally

foto

8. prosince 2020 • 20:00

Slovenský Rufa Motor-Sport Team získal piaty titul absolútneho majstra Slovenska v rally, navyše jeho posádka brala aj absolútne víťazstvo v rámci OMV Maxx Motion Rally Slovakiaring.

žádný příspěvek celý článek »

Virtuální Mikulášskou rally ovládl Paulát, absolutním mistrem se stává Zeťák (+VIDEO)

foto

6. prosince 2020 • 22:00

Premiérová sezona SONAX Mezinárodního mistrovství České republiky v online rally je u konce. O finální dramata včetně toho, kdo se stane historicky prvním oficiálním mistrem ve virtuálních rally, se začátkem listopadu postarala HOTHESS Mikuláš Rally Online. A ta byla výjimečným závodem hned z několika pohledů.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa-Motor Sport smeruje k piatemu absolútnemu titulu

foto

3. prosince 2020 • 09:00

Majstrovstvá Slovenska v rally 2020 majú pred sebou finálové podujatie. To sa bude konať v rámci dvojetapovej súťaže OMV Maxx Motion Rally Slovakiaring. Slovenský Rufa-Motor Sport Team smeruje na toto podujatie v jednoznačnej úlohe lídra absolútneho slovenského poradia, pričom je už iba krôčik ku zisku piateho absolútneho slovenského majstrovského rally titulu.

žádný příspěvek celý článek »

Futures Contproduct Rally Team na závěr sezony posílil Ondřej Bisaha

foto

27. listopadu 2020 • 12:00

Dvě posádky závodního týmu Futures Contproduct Rally Team absolvovaly v letošní paralyzované sezoně všechny závody Rallysprint série. Nechyběly ani na závěrečné Futures Contproduct Rally Morava, kde řady tohoto týmu posílila ještě jedna prestižní posádka.

žádný příspěvek celý článek »

Šotolina za vlčími drápy

foto

17. listopadu 2020 • 19:15

Není nahození jako nahození. Zatímco hokejistům by k němu stačil obyčejný puk, 'Vlčák' potřeboval k nácviku této techniky plnokrevnou er-pětku a nezpevněný povrch tratě. Druhá zmíněná podmínka je v našich zeměpisných šířkách nedostatkovým zbožím i bez koronaviru.

žádný příspěvek celý článek »

toplist