www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. března 2024, Svátek má Josef, zítra Světlana

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR v rally 2021

Dominik Stříteský má s Barumkou nevyřízené účty

foto

25. srpna 2022 • 19:45

Barum Czech Rally Zlín je nejen pro ACA Škoda Vančík Motorsport vrcholem sezony. V jejím 51. ročníku chce potvrdit letošní výkony a průběžné třetí místo v klasifikaci Sonax Mistrovství ČR v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Miroslav Číž - sezóna s výsledky z říše snů

foto

4. ledna 2022 • 09:00

Pro mnohé příznivce české rally byl Miroslav Číž v loňském roce jistě příjemným překvapením. První ostrá sezóna, navíc ve velkém mistráku a na jejím konci post vicemistra ve třídě. Mladý jezdec nastavil vysoko laťku a letos by rád na tyto výsledky navázal.

žádný příspěvek celý článek »

Na skok mezi velký kluky (VIDEO)

foto

1. ledna 2022 • 14:00

Každý z nás má svoje sny a ty si chce splnit. V případě sportovců to může být třeba vítězství na olympiádě a nebo jen zúčastnit se slavné soutěže v nejvyšší kategorii. Jan Talaš, mistr ČR z roku 2018 2WD v rally si se svým spolujezdcem Tomáše Šmídem jeden takový sen letos splnili, a to když se jim podařilo startovat na slavné Barum Czech Rally Zlín 2021 v nejsilnější kategorii soutěžních speciálů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Svena Kolluse

foto

14. prosince 2021 • 16:30

Pokračujeme v dohánění restů s fotogaleriemi. Tentokráte se podíváme do na domácí tratě, konkrétně na srpnovou Barum Czech Rally Zlín, která byla jako obvykle součástí mistrovství Evropy. I tentokrát si soutěž připomeneme prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Milánku, kamaráde...

foto

2. prosince 2021 • 15:45

Zemřel Milan Hauer. Známý motoristický novinář a glosátor, kdysi i závodník a mechanik, ale hlavně celoživotní zapálený fanda motorsportu. Bylo mu 54 let.

příspěvků: 2 celý článek »

Dominik Stříteský - sezona dvou rozdílných poločasů

foto

24. listopadu 2021 • 12:00

Před letošní sezonou na sebe upoutal pozornost jezdec z Kelče - Dominik Stříteský - přestupem do vozu Škoda Fabia Rally2. Přechod mu vyšel nad očekávání dobře a z rukávu sypal jeden výborný výsledek za druhým. Pak ale přišla Barum rally, první velká havárie Dominika, a nastal zlom. Nejenom o těchto momentech je následující rozhovor.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta - Na vlnách času

foto

23. listopadu 2021 • 19:00

Automobilový závodník Roman Kresta patří mezi nejvýraznější osobnosti českého rallysportu. Není proto divu, že právě o něm vznikla kniha, která popisuje nejen Romanovu sportovní kariéru, ale také jeho dětství a první krůčky, které ho postupem času dovedly až do továrních týmů Škoda a Ford.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cup zakončil sezónu v Krumlově

foto

19. listopadu 2021 • 10:00

Závěrečným podnikem Mistrovství ČR v automobilových rallye skončilo také páté pokračování Peugeot Rally Cupu. Poslední body se přidělovaly netradičně na Rallye Český Krumlov, která byla z původního květnového termínu přesunuta na listopad. Podzimní počasí připravilo pro startující posádky mnoho záludností a jihočeská soutěž měla tak úplně jiný charakter než obvykle.

žádný příspěvek celý článek »

Posádky Samohýl Škoda Teamu v Krumlově pod stupni vítězů

foto

17. listopadu 2021 • 09:00

Závěr českého šampionátu v rally obstarala Rallye Český Krumlov, která byla přesunuta z původního květnového termínu na polovinu listopadu. Miroslav Jakeš s Petrem Machů vybojovali na jihu Čech 4. místo absolutně, o příčku níže byli klasifikováni Adam Březík s Ondřejem Krajčou. Obě posádky startovaly s vozy Škoda Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

Nedělní ráno rozhodlo

foto

17. listopadu 2021 • 08:00

Posádka Jan Kopecký – Jan Hloušek s vozem Škoda Fabia Rally2 evo obsadila po nervy drásajícím souboji o vítězství na Rallye Český Krumlov druhé místo. Nic to ale nemění na zisku mistrovského titulu, který měla posádka Agrotec Škoda Rally Teamu jistý již po Barum Rally.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Pech si z Krumlova odváží prvenství a republikový bronz

foto

14. listopadu 2021 • 13:40

Poslední rychlostní zkouška letošní 48. Rallye Český Krumlov definitivně potvrdila vítězství posádky Václav Pech - Petr Uhel na Fordu Focus WRC. Ve shodném čase dorazili do cíle testu absolutně druzí Jan Kopecký s Janem Hlouškem na Škodě Fabia Rally2 Evo.

žádný příspěvek celý článek »

48. Rallye Český Krumlov připravena ke startu

foto

10. listopadu 2021 • 17:00

Před padesáti lety to začalo. A tradice stále pokračuje! Rallye Český Krumlov odstartuje už tento pátek a naprosto netradičně uzavře s diváky podél tratí rychlostních zkoušek sezonu mistrovských automobilových soutěží.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Český Krumlov

foto

2. listopadu 2021 • 18:00

V netradičním listopadovém termínu se uskuteční poslední díl letošního Sonax Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Rallye Český Krumlov. Organizátoři soutěže, která se pojede v neobvyklém formátu od pátku až do neděle, zveřejnili seznam přihlášených posádek včetně přidělených startovních čísel.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlovští chystají oslavy 50. výročí soutěže

foto

31. října 2021 • 13:00

Letošní sezona mistrovských automobilových soutěží míří do finiše. Tečku za seriálem dvoudenních podniků udělá za dva týdny Rallye Český Krumlov. Uzávěrka přihlášek je už tuto neděli.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšný Pačejov pro Samohýl Škoda Team

foto

13. října 2021 • 08:00

Předposlední díl domácího šampionátu Rally Pačejov zvládly úspěšně obě posádky Samohýl Škoda Teamu. Zopakovaly si umístění z letošních Hustopečí, když Mirkovi Jakešovi s Petrem Machů patřilo konečné 6. místo a jen o šest sekund zpět a pozici níže skončila mladší posádka Adam Březík – Ondřej Krajča.

žádný příspěvek celý článek »

toplist