www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. března 2024, Svátek má Josef, zítra Světlana

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Rallysprint Série 2021

Petr Suchánek jun.: V rally jsem začínal s víčky od majonézy

foto

4. ledna 2022 • 08:00

Tříadvacetiletý pilot se spolujezdcem Vítem Pinďákem a vozem Peugeot 206 se na tratích jednodenních závodu pohybovali druhou sezonu. V té loňské obsadili konečné druhé místo ve třídě 18. Pro posádku je to vylepšení o jednu příčku oproti premiérové sezoně v roce 2020. Pojďme si mladého jezdce představit...

žádný příspěvek celý článek »

Adam Kruťa - Pasekář tělem i duší

foto

22. prosince 2021 • 15:00

Adam Kruťa patří do široké rodiny „Pasekářů“ a stejně jako ostatní z tohoto „zlínského gangu“, i on úspěšné sbírá poháry v rally. Postupně si vyzkoušel všechny pozice, od umývače oken, přes spolujezdce až k postu za volantem. Pojďme se v rozhovoru ohlédnout za jeho starty, kdy nám prozradil, že jej v polovině roku čeká nová etapa života.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Daniel - S turbem i bez turba za vítězstvím ve třídě

foto

19. prosince 2021 • 16:00

Mnoho kluků by chtělo svírat soutěžní volant, ale cesty za tímto snem bývají různé. Petr Daniel si musel počkat až do svých 18. narozenin, kdy dostal dárek v podobě svezení v závodničce, a od té doby jde jeho kariéra vzhůru.

žádný příspěvek celý článek »

S dieselem vzhůru na RZty

foto

6. prosince 2021 • 17:00

Autocross, rallycross a rally… Ve které další disciplíně nás překvapí pilot dieselového Seatu Ibiza Aleš Vovsík?

žádný příspěvek celý článek »

Rozhovor s vítězem kategorie 4 ČTHA Tomášem Klokočníkem jun.

foto

24. listopadu 2021 • 14:00

Tomáš Klokočník junior se ve své první rallyové sezoně stal vítězem nejpočetněji obsazené kategorie 4 při premiérovém ročníku České Trofeje v rally historických automobilů. V rámci toho přidali se spolujezdkyní Renatou Riškovou prvenství ve třídě E1 na všech čtyřech závodech, kde startoval a jedno druhé a třetí místo absolutně v trofeji historických automobilů. Témat k rozhovoru bylo tedy více než dost.

žádný příspěvek celý článek »

Tarabus s Trunkátem ve Vsetíně zcela ovládli Rallysprint sérii

foto

8. listopadu 2021 • 16:00

Stylem start-cíl ovládli celkové hodnocení Rallysprint série na Rally Vsetín Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem. Při svém teprve druhém startu s „dvoukolkou“ po čtrnácti letech a při prvním startu v barvách pneumatik Hankook zvítězili na všech rychlostních zkouškách.

žádný příspěvek celý článek »

Jaroslav Petráš s Petrem Jindrou přesedají do vozu Rally5

foto

5. listopadu 2021 • 13:00

V letošní sezoně posádka Petráš – Jindra dokázala obhájit vítězství v Opel Adam Cupu. Až na závod v okolí Slušovic se klukům dařilo výborně a připsali si vždy vítězství v hodnocení cupu. Po třech sezonách ve voze Opel Adam Cup přichází pro posádku posun o krok kupředu. V následující sezoně Jarda s Petrem usednou do Renaultu Clio Rally5.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík Racing úspěšný v Košicích i ve Vsetíně

foto

5. listopadu 2021 • 10:00

Ještě než se ohlédneme za poslední zastávkou Rallysprint série, podívejme se, jak si vedl slušovický tým na závodě u našich sousedů. Na Rally Košice startovali v barvách Minařík Racing dvě posádky. René Dohnal s Romanem Švecem usedli do Peugeotu 208 Rally4 a s Renaultem Clio Sport závodila slovenská jezdkyně Paulína Poláčková se spolujezdcem Markem Podobníkem.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vsetín: Premiérový triumf Jančíka s Jurčíkem

foto

4. listopadu 2021 • 13:00

Finálový závod Čermák a Hrachovec Adam Cupu 2021 - Rentor – Partr Rally Vsetín - nemohl nabídnout dramatičtější zápletku. Tři jezdci si mezi sebe rozdělili nejrychlejší časy, pořadí se neustále přelévalo, a tak až výsledky poslední rychlostní zkoušky definitivně určily pořadí na stupních vítězů celkové pohárové klasifikace. V rámci závodu skončili za Jakubem Jančíkem Filip Kohn a Tomáš Arnošt.

příspěvků: 1 celý článek »

SOUHRN: Rentor-Partr Rally Vsetín opanoval Adam Březík

foto

31. října 2021 • 18:00

Závěrečným podnikem letošní Rallysprint série a Poháru 2+ bude již tradičně rallysprint s centrem ve Vsetíně, který v letošním roce nese název Rentor-Partr Rally Vsetín a pojede se na tradiční trojici rychlostních zkoušek v nejbližším okolí. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Kam na rychlostky Rentor – Partr Rally Vsetín?

foto

28. října 2021 • 19:00

Valašsko ožije o víkendu rallysportem. V sobotu 30. října 2021 se uskuteční 17. ročník Rentor - Partr Rally Vsetín 2021. Soutěž bude posledním závodem Rallysprint Série, Poháru 2+ a České Trofeje v rally HA.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vsetín: Maximum je ve hře jednatřicet bodů

foto

28. října 2021 • 18:00

Čermák a Hrachovec Adam Cup 2021 uzavře víkendová Rentor – Partr Rally Vsetín. Jisté pohárové šampióny Jaroslava Petráše s Petrem Jindrou sice už nikdo neohrozí, ale o finančně ohodnocené pozice za nimi se bude tvrdě bojovat.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rentor-Partr Rally Vsetín

foto

26. října 2021 • 17:30

Rentor-Partr Rally Vsetín, která startuje 30. října 2021, přivítá na startu očekávaná jména. Se startovním číslem 1 odstartuje už jistý vítěz Poháru 2+ 2021 Roman Odložilík, za ním vyrazí do závodu přes sedmdesát dvojic, včetně historiků.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Morava korunovala Petráše s Jindrou

foto

20. října 2021 • 08:00

Jaroslav Petráš s Petrem Jindrou zakončili svou spanilou jízdu dalším ročníkem Čermák a Hrachovec Adam Cupu 2021 pátým vítězstvím v řadě. Tentokrát nepoznali přemožitele na Futures Contproduct Rally Morava. Soutěž ve Šternberku je zároveň korunovala jako celkové pohárové vítěze, takže na posledním závodě Rally Vsetín už budou chybět.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Odložilík obhájil prvenství na Rally Morava

foto

19. října 2021 • 08:00

Téměř shodné obsazení s loňským premiérovým ročníkem měly stupně vítězů II. Futures Contproduct Rally Morava. V okolí Šternberku si na tratích rychlostních zkoušek počínal nejlépe Roman Odložilík (Škoda Fabia Rally2 Evo). Loni vyhrál o 2,2 sekundy před Adamem Březíkem (Škoda Fabia R5), letos byla jeho ztráta na druhém místě ještě nicotnější - osm desetin.

žádný příspěvek celý článek »

toplist