www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. března 2024, Svátek má Josef, zítra Světlana

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní­ soutěže 2022

Martin Černý: Letos to budou sporadické starty a životní krok

foto

27. ledna 2023 • 22:00

V druhé polovině loňské sezony se stal Martin Černý středem pozornosti díky jeho startům s BMW M3. Nadupaný německý krasavec ze Španělska dvakrát ovládl sprinty v kategorii historiků. Jaká byla cesta k „eM trojce“ a jaký životní krok čeká Martina v letošním roce, se dozvíte v následujícím rozhovoru.

žádný příspěvek celý článek »

Antonín Tlusťák: Z Mikuláš Rally uděláme show pro posádky a diváky

foto

11. ledna 2023 • 08:00

Uplynulou sezonu automobilových soutěží uzavřel začátkem prosince volný exhibiční podnik pod názvem Síť21 Mikuláš Rally. Tradiční rozlučku na závěr sezony si nenechala ujít téměř šedesátka soutěžících. Vítězem se stala česko-slovenská posádka ve složení Ondřej Bisaha, Imrich Ferencz na voze Hyundai i20 R5.

žádný příspěvek celý článek »

Zásadní revoluce v European Rally Trophy

foto

23. prosince 2022 • 13:00

Seriál European Rally Trophy, který se u nás jezdívá na Valašce a v Českém Krumlově, je již dlouhá léta v ústraní za šampionáty MS a ME. Mezinárodní automobilová federace FIA neustále hovoří o snaze posílit jeho úroveň, a pro nadcházející sezónu se rozhodla pro zásadní revizi předpisů. Ale budou tyto změny k lepšímu?

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Rentor Cupu od Radima Pustějovského

foto

21. prosince 2022 • 10:00

Na polygonu v Kopřivnici se uskutečnil poslední z řady volných závodů, které se na tomto místě již tradičně pořádávají. Tentokrát se jednalo o desátý závod Rentor rally cupu. Jelo se za ideálních zimních podmínek a všem jezdcům vypálil rybník polský jezdec Rafal Pochlopień s obstarožním Opelem Astra GSi. Průběh této akce si můžete prohlédnout prostřednictvím snímků od našeho redakčního spolupracovníka Radima Pustějovského.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Síť21 Mikuláš Rally Slušovice od Rallyservice.cz

foto

15. prosince 2022 • 15:00

Poslední soutěží tuzemské soutěžácké sezóny se stala Síť 21 Mikuláš Rally, která se jela o uplynulém víkendu na okruhu ve Slušovicích a rychlostní zkoušce přes Kopnou Lhotu. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Prosincové sněhové klouzaní na Komvetu pro Procházku

foto

14. prosince 2022 • 10:00

Poslední letošní setkání „komveťáků“ proběhlo druhou prosincovou sobotu opět na kopřivnickém polygonu. Krátce před závodem se nad Moravou přehnala sněhová přeháňka a úspěšně pokryla trať rychlostní zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

Radek Jatel - přes příkopu do cíle Mikulášské rally

foto

9. prosince 2022 • 13:00

Podruhé v letošním roce se za volantem závodního Peugeotu 208 R2 objevil Radek Jatel. Tentokrát to bylo při závěrečném podniku – Mikuláš Rally ve Slušovicích. Stejně jako v předchozím ročníku, tak i letos vedle Radka usedla jeho přítelkyně Kateřina Plšková.

žádný příspěvek celý článek »

Bisaha obhájil prvenství na Mikuláši, největší show předvedl Březík

foto

7. prosince 2022 • 08:00

Vítězem závěrečného podniku zapsaného v kalendáři FAS Autoklubu České republiky Síť21 Mikuláš Rally 2022 se stala česko-slovenská posádka ve složení Ondřej Bisaha, Imrich Ferencz na voze Hyundai i20 R5. Čtyřicetiletý pilot vyhrál ve Slušovicích a v okolí Podkopné Lhoty tři ze šesti rychlostních zkoušek a obhájil loňské prvenství na mikulášské show.

žádný příspěvek celý článek »

Urbani závodili na Rallye Legend San Marino

foto

6. prosince 2022 • 16:15

Josef Urban s Jaroslavem Urbanem si splnili sen. Se svojí žlutou Škodou 130 LR startovali na legendárním závodě Rallye Legend San Marino. Pobavili diváky jízdou “dveřmi napřed” a domů si odvezli spoustu zážitků.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Síť21 Mikuláš Rally Slušovice od Iva Prieložného

foto

6. prosince 2022 • 15:00

Poslední soutěží tuzemské soutěžácké sezóny se stala Síť 21 Mikuláš Rally, která se jela o uplynulém víkendu na okruhu ve Slušovicích a rychlostní zkoušce přes Kopnou Lhotu. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu sezónu

foto

6. prosince 2022 • 14:00

Takmer šesťdesiat posádok sa počas prvého decembrového víkendu postavilo na štart tradičnej oslavy automobilových súťaží v Slušoviciach. Nechýbal medzi nimi ani historicky víťaz prvého ročníka (2009) Jozef „Ďodi“ Béreš, ktorý vo farbách prešovského tímu Gart Racing sedlá Mitsubishi Lancer Evo IX.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Síť21 Mikuláš Rally Slušovice od Františka Duška

foto

4. prosince 2022 • 16:00

Poslední soutěží tuzemské soutěžácké sezóny se stala Síť 21 Mikuláš Rally, která se jela o uplynulém víkendu na okruhu ve Slušovicích a rychlostní zkoušce přes Kopnou Lhotu. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Františka Duška.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Vítězství na Mikuláši obhájil Ondřej Bisaha

foto

4. prosince 2022 • 15:00

Tradičně závěrečnou soutěží tuzemské soutežácké sezóny se stala Síť21 Mikuláš Rally, která i letos našla své zázemí ve Slušovicích. Vítězství z loňského ročníku obhájil Ondřej Bisaha, vedle kterého tentokrát usedl Imrich Ferencz. Druhý dojel Martin Vlček a třetí Miroslav Jakeš.

žádný příspěvek celý článek »

Na Síť21 Mikuláš Rally prošlo přejímkami celkem 59 posádek

foto

3. prosince 2022 • 10:45

Soutěžní sezona v rallysportu 2022 je ve svém závěru. První prosincová sobota je ve znamení dvanáctého ročníku Síť21 Mikuláš Rally ve Slušovicích. Po administrativní a technické přejímce bylo převzato do volného podniku charakteru rallyexhibice celkem 59 posádek z České republiky, Slovenska a Německa.

žádný příspěvek celý článek »

Bernardýnská erzeta nabídne opět speciální valašskou cenu

foto

2. prosince 2022 • 13:00

V itineráři Síť21 Mikuláš Rally 2022 najdeme rychlostní zkoušku s neobvyklým názvem Bernardýnská podle názvu plemene psa. Dlouholetý chovatel Josef Gerych z Trnavy je známý svým vyhlášeným chovem těchto psů a právě tato erzeta v délce 4,34 km se jede přímo u chovatelské stanice Svatobernardských psů. Pro jednoho z aktivních jezdců mikulášské show vypsal Josef Gerych opět speciální valašskou prémii.

žádný příspěvek celý článek »

toplist