www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. března 2024, Svátek má Josef, zítra Světlana

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Rallysprint Série 2023

Jan Španěl: Rally jsou pro mne jasnou prioritou

foto

29. prosince 2023 • 01:00

Seznam posádek na jednotlivých soutěžích bývá hodně pestrý. Jsou zde ostřílení jezdci, hobbíci, kteří obětují poslední korunu jen pro to, aby mohli jet nebo i začátečníci. Do poslední škatulky patří i sedmnáctiletý Jan Španěl, pojďme si ho představit.

žádný příspěvek celý článek »

Jakub Jančík: Na třech kolech pro vítězství v erzetě

foto

7. prosince 2023 • 13:00

Po loňské mistrovské sezoně se musel letos dvacetiletý Jakub Jančík sklonit před Dominikem Jakešem. Byť skončil Kuba druhý, zklamaný není. Ve Vyškově si vyzkoušel, jaké to je vyhrát erzetu na třech kolech a taky nám prozradil, jak to je, když kovářova kobyla chodí neoholena.

žádný příspěvek celý článek »

Jaroslav Petráš mění pro příští sezonu vůz

foto

23. listopadu 2023 • 10:00

Osmatřicetiletý Jaroslav Petráš měl letos skvělou sezonu. Z šesti startů v rallysprintovém mistrovství si šestkrát dojel pro pohár určený nejrychlejší posádce ve třídě RC5 a v celkovém pořadí RSS obsadil 4. příčku. Pro příští rok u něj ovšem dochází k důležité změně a posunu.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl s Juřicou se po pěti letech vrátili na Vsetín a vyjeli si TOP 10

foto

2. listopadu 2023 • 09:00

Po pěti letech se valašskomeziříčská posádka Jaroslav Pešl – Radek Juřica vrátila na vsetínský rallysprint a hned z toho bylo zajímavé umístění. Na tratích Rentor-Partr rally 2023 se Pešl s Juřicou se svým vozem Ford Fiesta Open N pohybovali celou soutěž v první desítce a nakonec skončili na devátém místě jako nejlepší z netovárních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rentor-Partr Rally Vsetín od Rallyservice.cz

foto

20. října 2023 • 12:00

Závěrečným podnikem letošní Rallysprint série a Poháru 2+ se stala v polovině října Rentor-Partr Rally Vsetín, která byla obohacena i o dva piloty testující na světovou Central European Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich stálých spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vsetín: Závěrečné klání i sezónu ovládli Jakeš s Baďurou

foto

18. října 2023 • 13:00

Čermák a Hrachovec Adam Cupu 2023 je u konce. Letošními vítězi se stali Dominik Jakeš a Vítězslav Baďura. Své pohárové prvenství potvrdili triumfem na závěrečném podniku Rentor – Partr Rally Vsetín. Druhá příčka připadla Jakubu Jančíkovi s Janem Jurčíkem, pódium doplnili třetí Ondřej Studénka s Vojtěchem Mudrákem. Stejná trojice jezdců ovládla i konečnou pohárovou klasifikaci.

žádný příspěvek celý článek »

Lubomír Minařík oslavil 70. narozeniny

foto

17. října 2023 • 19:20

V pondělí 16. října 2023 oslavil krásné životní jubileum Lubomír Minařík. Spousta příznivců automobilových soutěží si Lubu spojuje s Rallysprintem Kopná, ale málokdo ví, že bylo období, kdy sedával aktivně v závodním autě.

žádný příspěvek celý článek »

Vsetínský bronz zajistil zisk Poháru 2+ pro rok 2023

foto

17. října 2023 • 11:00

Posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a František Rajnoha získala po šesti odjetých soutěžích celkové prvenství v Poháru 2+, který byl součástí letošní Rallysprint série. K tomuto skvělému výsledku napomohlo také třetí místo v absolutní klasifikaci soutěže Rally Vsetín, jenž se konala o uplynulém víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Suverénním vítězem Rentor-Partr Rally Vsetín se stal Gus Greensmith

foto

15. října 2023 • 12:30

V rámci přípravy na nadcházející světové asfaltové soutěže se ve Vsetíně objevil host z mistrovství světa Gus Greensmith a až překvapivě suverénně zvítězil, když všechny své soupeře v čele s Adamem Březíkem porazil na všech šesti rychlostních zkouškách.

žádný příspěvek celý článek »

Rentor-Partr Rally Vsetín s necelou stovkou posádek

foto

10. října 2023 • 14:00

K poslednímu podniku Autoklub Rallysprint série XIX. Rentor-Partr Rally Vsetín se registrovala stovka posádek. Vedle soudobého pole bude k vidění 21 dvojic s historickými automobily. Soutěž proběhne už o tomto víkendu 13. – 14. října 2023.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rentor-Partr Rally Vsetín

foto

10. října 2023 • 13:00

O nadcházejícím víkendu se uskuteční závěrečný díl letošní Rallysprint série a Poháru 2+, tradiční Rentor-Partr Rally Vsetín. Jak naznačuje zvěřejněný seznam přihlášených posádek, na startu se objeví také několik dvojic v rámci přípravy na Central European Rally v čele s Gusem Greensmithem.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vsetín přípravou na Central European Rally

foto

5. října 2023 • 08:00

Předpoklady se stávají skutečností, XIX. ročníku Rentor-Partr Rally Vsetín (13. – 14. října 2023) využije k přípravě na světovou Central European Rally několik posádek. Aktuálně je tím hlavním tahákem bývalý tovární jezdec Fordu a třetí muž průběžného pořadí WRC2 Gus Greensmith, kterého bude navigovat Jonas Andersson. Uzávěrka přihlášek končí 6. října o půlnoci, třeba se do tohoto data dočkáme ještě dalších zajímavých jmen.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Futures Contproduct Rally Morava od Rallyservice.cz

foto

4. října 2023 • 14:00

Na konci září se v okolí Olomouce a Šternberka uskutečnil předposlední díl letošní Rallysprint Série a Poháru 2+, Futures Contproduct Rally Morava. Po dlouhých parných dnech se těsně před startem soutěže přihnalo deštivé počasí, a tak se posádky po většinu závodu klouzaly. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich stálých spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Morava: Důležitý vavřín pro Jakeše, v cíli jen tři posádky

foto

4. října 2023 • 09:00

Olomoucká Futures Contproduct Rally Morava posunula seriál Čermák a Hrachovec Adam Cupu do své předposlední fáze. Výsledky mohly hodně napovědět o medailových pozicích v celkovém hodnocení, a tak se také stalo. Před závěrečnou Rally Vsetín mají blíže k celkovému prvenství vítězové Dominik Jakeš s Vítězslavem Baďurou. Druhá příčka připadla v podhůří Jeseníků Jakubu Jančíkovi s Janem Jurčíkem. Pódium doplnili třetí Ondřej Studénka s Vojtěchem Mudrákem.

žádný příspěvek celý článek »

Druhé místo posouvá velké finále do Vsetína

foto

3. října 2023 • 09:00

Posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a František Rajnoha obsadila s vozem Škoda Fabia R5 na letošním ročníku Rally Morava celkové druhé místo. Tímto výsledkem se souboj o zisk letošního Poháru 2+ přesouvá na poslední podnik seriálu do Vsetína.

žádný příspěvek celý článek »

toplist