www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. března 2024, Svátek má Josef, zítra Světlana

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní­ soutěže 2023

O statečných chodských Kovařících, kteří na bujných vranících dobyli Acropolis

foto

21. prosince 2023 • 18:30

Zní to jako pohádka nebo pověst z dávných časů, ale jde o příběh zcela skutečný a soudobý. Dva Kovaříci na vranících opravdu dobyli Acropolis. Tedy přesněji - otec a syn Kovaříkové usedli do svých soutěžních škodovek, obuli na ně protektorované pneumatiky značky Vraník a vyrazili s nimi do dalekého Řecka. Tam vyhráli své kategorie Historic Acropolis Rally, sklidili aplaus místních a dovezli si domů velmi cenné poháry.

žádný příspěvek celý článek »

Jediná dámská posádka v cíli East African Safari Classic

foto

19. prosince 2023 • 12:00

Posádka týmu ACCR Racing21 Olga Lounová a Lilia Khousnoutdinova úspěšně dokončila s historickým vozem Opel Ascona letošní ročník legendární soutěže East African Safari Classic. Druhá posádka týmu Vojtěch Štajf a Jan Bejvl soutěž nedokončila pro technickou závodu na motoru a následný požár.

příspěvků: 1 celý článek »

V sedmi letech za volant v rally? Proč ne!

foto

18. prosince 2023 • 08:00

Pokud jste si mysleli, že jste toho v rally viděli hodně, pak doporučuji posadit se a hlídat si ústa, aby se údivem moc neotvírala. V Polsku učí mladé jezdce k rally návykům od útlého věku. Není tady nezvyklé vidět za volantem desetileté hochy pod vedením svých rodičů. Prim ovšem hraje sedmiletá Martyna Blanik.

žádný příspěvek celý článek »

Velmi náročný úvod africké vytrvalostní rally

foto

12. prosince 2023 • 20:00

Tým ACCR Racing21 má za sebou velmi náročný vstup do 11. ročníku vytrvalostní soutěže East African Safari Classic 2023. Po prologu a první etapě vstoupily obě posádky do druhé etapy, která byla poznamenána devastací části tratě po vydatných deštích. Jedna ze včerejších třech rychlostních zkoušek byla zrušena.

žádný příspěvek celý článek »

René Dohnal se stal vítězem letošní European Rally Trophy

foto

11. prosince 2023 • 15:30

René Dohnal si společně s Romanem Švecem převzali o uplynulém víkendu v ázerbajdžánském Baku cenu pro vítěze letošního ročníku European Rally Trophy. Kromě již zmíněného ocenění navíc díky pravidlům získají prioritu FIA pro nadcházející sezónu.

žádný příspěvek celý článek »

O víkendu startuje East African Safari Classic Rally

foto

8. prosince 2023 • 20:00

Zítra, tedy v sobotu 9. prosince, odstartuje prologem již 11. ročník legendární mezinárodní automobilové soutěže historických vozů East African Safari Classic Rally 2023. Český tým ACCR Racing21 budou v soutěži reprezentovat hned dva soutěžní speciály.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z TipCars Pražského Rallysprintu od Rallyservice.cz

foto

8. prosince 2023 • 10:00

Závěrečným podnikem letošní tuzemské soutěžácké sezóny byl TipCars Pražský Rallysprint, který se jel na tradičním okruhu na Strahově a také na staronové klasické rychlostní zkoušce v údoli mezi Řeporyjemi a Radotínem, a to vše za ideálních zímních podmínek. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich stálých redakčních spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Gonda s Palkom a Aries Racing Team hviezdami Pražského Rallysprintu

foto

6. prosince 2023 • 12:00

Štvrté miesto absolútneho poradia na TipCars XXVIII. Pražskom Rallysprite 2023 na poriadne zasnežených tratiach a množstvom fanúšikov patrilo slovenskému AriesRacing Teamu a posádke Gonda – Palko.

žádný příspěvek celý článek »

Páté místo se sněhovou nadílkou

foto

5. prosince 2023 • 15:00

Po mnoha letech se tradiční Pražský Rallysprint odehrál na sněhem pokryté trati a posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf s Radimem Kotlářem v něm obsadila na voze VW Polo GTI R5 celkově páté místo.

žádný příspěvek celý článek »

SOURHN: Vítězem zasněženého TipCars Pražského Rallysprintu Martin Vlček

foto

4. prosince 2023 • 20:00

Po dlouhých letech zase panovaly na TipCars Pražském Rallysprintu ty pravé sněhové podmínky, kdy byly kompletně uklouzané všechny rychlostní zkoušky. S podmínkami se nejlépe vyrovnala trojice Martin Vlček - Erik Cais - Jan Černý, která obsadila stupně vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Radek Jatel Mikulášskou rally nedokončil

foto

4. prosince 2023 • 17:00

Stejně jako každý rok, tak i letošní závěr sezony patřil volným podnikům. Do Škody Fabie KIT Car poslední listopadovou sobotu usednul také jezdec z Vysokého Pole. Poslední závody roku jsou určeny také jako možnost svézt své sponzory. Touto cestou chtěl jít i na Mikuláš Rally ve Slušovicích Radek Jatel.

žádný příspěvek celý článek »

Antonín Tlusťák: Mikuláš Rally je především show pro diváky

foto

1. prosince 2023 • 23:00

Máme za sebou jednu z rozluček s letošní sezonou automobilových soutěží. Poslední listopadovou sobotu se konala ve Slušovicích Síť21 Mikuláš Rally 2023. Tradiční rozlučku na závěr sezony si nenechala ujít téměř šedesátka soutěžících.

žádný příspěvek celý článek »

Jantar Team má za sebou poslednú súťaž a sťahovanie na Dakar

foto

30. listopadu 2023 • 19:00

Balenie na Dakar, absolvovanie rally v Slušoviciach, ale aj Večer majstrov SAMŠ v Nitre. To všetko zažil Jantar Team v priebehu jedného dňa. Teraz ho ešte čaká naloďovanie techniky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Síť21 Mikuláš Rally Slušovice od Rallyservice.cz

foto

30. listopadu 2023 • 13:00

Síť21 Mikuláš Rally slušovice bývá každoročně jednou se zakončovacích akcí tuzemské soutěžácké sezóny. Nejinak tomu bylo i letos, kdy se soutěž uskutečnila o posledním listopadovém víkendu. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich stálých redakčních spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Pražské 'Polo' loučení ve znamení jedenadvacítky

foto

29. listopadu 2023 • 14:00

Vojtěch Štajf se intenzivně připravuje na svůj brzký start v soutěži East African Safari Classic. Účast na sobotním Pražském Rallysprintu je tak pouze částečným loučením, především s domácími fanoušky rally. Barvy týmu ACCR Racing21 bude hájit v jemu dobře známém voze Polo GTI R5 s výrobním číslem #021.

žádný příspěvek celý článek »

toplist