www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství Evropy

Fotogalerie z Rally Hungary od Svena Kolluse

foto

26. dubna 2024 • 14:00

V polovině dubna odstartovalo mistrovství Evropy při Rally Hungary, která se premiérově uskutečnila na rychlých šotolinových tratích v okolí Veszprému. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Islas Canarias

foto

23. dubna 2024 • 15:15

Mistrovství Evropy bude na začátku května pokračovat asfaltovým závodem na Kanárských ostrovech. Organizátoři Rally Islas Canarias dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek, na kterém chybí lídr šampionátu Simone Tempestini i smolař z Maďarska Mikko Heikkilä. Na startu pak uvidíme trojici českých posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Hungary od Marka Pléhy

foto

22. dubna 2024 • 21:00

O druhém dubnovém víkendu odstartovalo mistrovství Evropy na Rally Hungary, která se premiérově uskutečnila na rychlých šotolinových tratích v okolí Veszprému. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

foto

17. dubna 2024 • 12:00

Úspěšný vstup do poháru Fiesta Rally3 Trophy má za sebou Filip Kohn. Společně s Tomem Woodburnem vyhráli úvodní podnik pětidílného seriálu Rally Hungary. Své soupeře porazili rozdílem třídy a připsali si plný počet bodů do průběžné tabulky hodnocení poháru.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Hungary od Jörga Ullmanna

foto

16. dubna 2024 • 14:00

O uplynulém víkendu odstartovalo mistrovství Evropy při Rally Hungary, která se premiérově uskutečnila na rychlých šotolinových tratích v okolí Veszprému. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Dramatickou bitvu o vítězství v Rally Hungary vyhrál Tempestini

foto

15. dubna 2024 • 20:00

Překvapivým vítězem letošního zahajovacího podniku mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Rally Hungary, se stal rumunský jezdec Simone Tempestini za volantem Škody Fabie RS Rally2. I když to tak zpočátku nevypadalo, na stupně vítězů jej doprovodili další piloti na vozech české značky Mathieu Franceschi a Miklós Csomós.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Kohn míří na Rally Hungary a pak na svět

foto

8. dubna 2024 • 16:00

Po letošní světové premiéře čeká na Filipa Kohna i první závod ze seriálu podniků Mistrovství Evropy. Společně s Tomem Woodburnem se v polovině dubna postaví na start Rally Hungary, kde bude posádka usilovat o body do hodnocení poháru Fiesta Rally3 Trophy.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Hungary

foto

4. dubna 2024 • 11:00

Již koncem příštího týdne konečně začne letošní seriál mistrovství Evropy. Premiérově se zahajovací podnik uskuteční v Maďarsku při Rally Hungary, která premiérově přesunula své centrum z Nyíregyházy na šotolinové tratě v okolí Veszprému. A jak naznačuje zveřejněný seznam přihlášených posádek, bude se nač dívat.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Dolák vstupuje do rallye s novým GR Yarisem Rally2 a českou posádkou

foto

3. dubna 2024 • 13:15

Toyota vstupuje do rallyového šampionátu se zbrusu novým vozem GR Yaris Rally2. Do šampionátu FIA ERC 2024 a vybraných závodů Mistrovství České republiky ho postaví plzeňské dealerství Toyota Dolák s posádkou Filip Mareš a Radovan Bucha. Premiérou bude Rallye Hungary, jež zahajuje letošní evropský šampionát. Českou premiéru nového vozu by pak měla obstarat Rallye Šumava Klatovy.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Islas Canarias bude v následujících dvou letech v mistrovství světa

foto

11. března 2024 • 14:00

Rally Islas Canarias je již po řadu let spojená se seriálem mistrovství Evropy. V následujících dvou sezónách však nastane velká změna - asfaltová soutěž na největším kanárském ostrově Gran Canaria se pojede v rámci mistrovství světa, v rámci kterého v roce 2026 oslaví i jubilejní 50. ročník.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Motorsport uvádí bonusový program pro zákaznické týmy ve FIA Mistrovství Evropy v rally

foto

22. února 2024 • 19:15

Start vozu Škoda Fabia ve FIA Mistrovství Evropy v rally (ERC) v roce 2024 může týmům ušetřit peníze. Škoda Motorsport spustila bonusový program pro nejúspěšnější zákazníky. Uzávěrka přihlášek je 15. března 2024.

žádný příspěvek celý článek »

V mistrovství Evropy bude vypsána Fiesta Rally3 Trophy

foto

19. prosince 2023 • 14:30

V nadcházejícím ročníku mistrovství Evropy bude nově vypsána Fiesta Rally3 Trophy, která se pokusí zvýšit zájem o zatím nepříliš populární kategorii ERC3. O tento značkový seriál se bude starat M-Sport Poland s podporou pneumatikářů z Pirelli a dodavatelem benzínu Gulf.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněn kalendář mistrovství Evropy 2024

foto

22. listopadu 2023 • 18:45

Po extrémně dlouhých průtazích byl zveřejněn také kalendář mistrovství Evropy na nadcházející sezónu. Opět bude mít osm závodů, nezůstal ale kámen na kameni. Z kalendáře definitivně vypadává jakékoliv Portugalsko, které nahrazuje asfaltový Wales. Lotyšsko se prohazuje s Estonskem, Maďarsko se stěhuje na šotolinový Veszprém a Polsko na asfaltové Katowice.

žádný příspěvek celý článek »

toplist