www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. července 2024, Svátek má Věroslav, zítra Viktor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství Evropy

Sledujte výsledky Rally di Roma Capitale ON LINE

foto

26. července 2024 • 06:00

Druhá polovina letošního mistrovství Evropy začíná asfaltovým podnikem Rally di Roma Capitale, který opět přivede posádky na zrádné tratě v oblasti Lazio. Samozřejmě soutěžící zamíří také do samotného Říma, kde se kolem Kolosea uskuteční úvodní superspeciální zkouška. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Delfi Rally Estonia od Svena Kolluse

foto

24. července 2024 • 12:00

Čtvrtým podnikem mistrovství Evropy byla na začátku července Delfi Rally Estonia, která se do kalendáře ME vrátila jako jednoroční výměna za Rally Latvia. Posádky čekaly tradiční rychlé šotolinové rychlostní zkoušky v okolí Otepää a Tartu. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally di Roma Capitale

foto

19. července 2024 • 16:30

Druhá polovina letošního seriálu mistrovství Evropy v automobilových soutěžích bude již kompletně asfaltová. Tuto sérii zahájí na konci července již tradiční a oblíbená Rally di Roma Capitale, která opět přivede soutěžní vozy až ke Koloseu. Dnes organizátoři zveřejnili seznam přihlášených posádek, na kterém najdeme i pětičlennou výpravu z České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Těžce vybojované stříbro Filipa Kohna v Estonsku

foto

9. července 2024 • 08:00

Další cenný výsledek v letošní sezoně si připsal příbramský mladík Filip Kohn. Společně s anglickým spolujezdcem Tomem Woodburnem obsadili v Poháru Fiesta Rally3 Trophy na Delfi Rally Estonia 2. místo a ve třídě RC3 byli kluci pátí.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Estonia ovládli domácí jezdci, napínavou bitvu vyhrál Georg Linnamäe

foto

7. července 2024 • 16:00

Závody v Lotyšsku a Estonsku si letos prohodily své zařazení do šampionátů. Delfi Rally Estonia se tak do kalendáře mistrovství Evropy vrací po dlouhých sedmi letech. Opět nachází své centrum v Otepää, přičemž startovní i cílová rampa a uzavřené parkoviště jsou v Tartu. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Royal Rally of Scandinavia od Svena Kolluse

foto

3. července 2024 • 13:00

Třetím podnikem mistrovství Evropy byla v polovině června švédská Royal Rally of Scandinavia, která se uskutečnila na tradičních rychlých šotolinových rychlostních zkouškách v okolí Karlstadu známých ze zimních edicí světového podniku. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Delfi Rally Estonia

foto

25. června 2024 • 13:00

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na Delfi Rally Estonia, čtvrtý díl letošního seriálu mistrovství Evropy. Podnik, který se do seriálu starého kontinentu vrací po několika letech na svých extrémně rychlých šotolinových rychlostních zkouškách uzavře první polovinu letošního ME.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Kohn si přivezl ze Švédska cenné vítězství

foto

22. června 2024 • 10:00

Filip Kohn s Tomem Woodburnem si vyjeli při Rally of Scandinavia vítězství v poháru Fiesta Rally3 Trophy. Po prvenství na úvodním podniku v Maďarsku je jedenadvacetiletý jezdec na čele tohoto poháru.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Vítězství na Royal Rally of Scandinavia obhájil Oliver Solberg

foto

18. června 2024 • 11:00

Oliver Solberg obhájil loňské prvenství na Royal Rally of Scandinavia, švédském dílu seriálu mistrovství Evropy. A přestože vedl skoro od začátku až do cíle, rozhodně to neměl jednoduché. Na stupně vítězů jej doprovodili Mikko Heikkilä a Hayden Paddon, na prvních třech místech tak můžeme vidět speciály tří různých značek.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Royal Rally of Scandinavia

foto

5. června 2024 • 08:00

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na třetí díl letošního ročníku mistrovství Evropy - Royal Rally of Scandinavia. Švédský podnik seriálu starého kontinentu se pojede opět na tratích v okolí Karlstadu a to přesně v polovině června, tedy ve stejný víkend, jako Agrotec Petronas Rally Hustopeče.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od Svena Kolluse

foto

16. května 2024 • 10:00

Druhým podnikem mistrovství Evropy byla na začátku května asfaltová Rally Islas Canarias. Oblíbený podnik na španělském ostrově tentokrát provázelo krásné slunečné počasí, které prozářilo napínavé souboje o každou desetinku. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Vítězství na Rally Islas Canarias obhájil Yoann Bonato

foto

7. května 2024 • 09:00

Francouzský jezdec Yoann Bonato obhájil loňské vítězství na Rally Islas Canarias, tentokrát to však neměl tak jednoduché. Více než rovnocennými soupeři mu byli nakonec celkově druhý Mathieu Franceschi a po mohutném finiši bronzový Alejandro Cachón.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Hungary od Svena Kolluse

foto

26. dubna 2024 • 14:00

V polovině dubna odstartovalo mistrovství Evropy při Rally Hungary, která se premiérově uskutečnila na rychlých šotolinových tratích v okolí Veszprému. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Islas Canarias

foto

23. dubna 2024 • 15:15

Mistrovství Evropy bude na začátku května pokračovat asfaltovým závodem na Kanárských ostrovech. Organizátoři Rally Islas Canarias dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek, na kterém chybí lídr šampionátu Simone Tempestini i smolař z Maďarska Mikko Heikkilä. Na startu pak uvidíme trojici českých posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Hungary od Marka Pléhy

foto

22. dubna 2024 • 21:00

O druhém dubnovém víkendu odstartovalo mistrovství Evropy na Rally Hungary, která se premiérově uskutečnila na rychlých šotolinových tratích v okolí Veszprému. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

toplist