www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. července 2024, Svátek má Věroslav, zítra Viktor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže

Seznam přihlášených na 5. Rallyedesign BOAS Záhoří

foto

26. července 2024 • 17:30

Našlapaná startovní jubilejního pátého ročníku Rallyedesign BOAS Záhoří se v uplynulých hodinách urodila žákovickému pořadatelskému týmu, který se již pilně připravuje na první srpnový víkend. Mezi dvaadvacítkou účastníků najdeme řadu jmen známých z české rally scény včetně Dominika Stříteského, Jaroslava Vančíka či Reného Dohnala.

žádný příspěvek celý článek »

Pátá BOAS Záhoří nabídne atraktivní tratě i startovní listinu

foto

22. července 2024 • 13:00

Prázdniny ubíhají pekelným tempem a stejně rychle se blíží i termín orientačního motoristického podniku BOAS Záhoří. Už pátý ročník této stále populárnější soutěže proběhne v sobotu 3.srpna a centrem dění bude jako obvykle areál myslivecké chaty v Žákovicích na Přerovsku.

žádný příspěvek celý článek »

S větrnou smrští a deštěm za čtvrtým místem

foto

15. července 2024 • 12:00

Letošní ročník Rallye Weiz, jehož průběh byl o tomto víkendu výrazně poznamenán rozmary počasí, dokončila posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a Veronika Havelková s vozem Toyota Celica GT-Four na čtvrtém místě celkové klasifikace evropského šampionátu historických vozů a zároveň se mohla radovat za bronz ve skupině 4 a třídě E3.

žádný příspěvek celý článek »

Budil s Vejvodou jedou do Rakouska obhajovat stříbro

foto

11. července 2024 • 17:00

Svůj třetí letošní start v rámci evropského šampionátu historických vozů mají před sebou Stanislav Budil s Petrem Vejvodou. O nadcházejícím víkendu je čeká rakouská Rallye Weiz, odkud si loni přivezli stříbrné poháry.

žádný příspěvek celý článek »

Pro potřebné body do rakouských hor

foto

11. července 2024 • 14:00

Jezdec týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf se vrací po nedávném plzeňském úspěchu se soudobým vozem do kokpitu historické Toyoty Celica GT-Four. S tradiční navigátorkou Veronikou Havelkovou se budou ucházet o další body do seriálu European Historic Rally Championship, a to na blížící se rakouské soutěži Rallye Weiz.

žádný příspěvek celý článek »

Kolčák po druhom mieste v Prešove ostáva lídrom šampionátu

foto

2. července 2024 • 08:00

Aktuálny líder Majstrovstiev Slovenska v rally 2024, Róbert Kolčák so spolujazdkyňou Zuzanou Lieskovcovou dojazdili na Rally Prešov na druhom mieste absolútneho poradia.

žádný příspěvek celý článek »

Mitsubishi Martina Kočiho bude mať v Prešove štartovné číslo 2

foto

27. června 2024 • 18:00

Rally Prešov patrí do slovenského kalendára rally už od roku 1976, ale nekonala sa každý rok. Aj pred 27. ročníkom, ktorý sa ide tento rok, bola štvorročná prestávka. Meno Koči sa objavilo v prešovskej štartovnej listine už v roku 1983, keď bratia Peter a Michal na Škode 120 LS so štartovným číslom 228 skončili štvrtí v triede N +A1 - Škoda. Martinov otec, však Rally Prešov vyhral ako spolujazdec Enrica Bertoneho v roku 1998 s Toyotou Celica.

žádný příspěvek celý článek »

Star Rally Historic nabídne osvědčený formát (+ ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ)

foto

24. června 2024 • 12:00

Nedílnou součástí Barum Czech Rally Zlín se stala Star Rally Historic. Letos se pojede v termínu 16. – 18. srpna 2024 již pošestnácté a během předchozích let se dostala do pozice samostatného podniku a stala se pevným pilířem českého šampionátů historiků. Vlastní soutěž proběhne opět ve třech dnech od pátku do neděle. Zlínská rally historiků zůstala věrná své tradici a nabídne opět demonstrační jízdu Rally Legend, která není měřená na čas.

žádný příspěvek celý článek »

Maďarské déjà vu sebralo šanci na body

foto

19. června 2024 • 13:00

Stejně jako v roce 2022 se týmu ACCR Racing21 nevydařil úvod letošního ročníku maďarské soutěže Mecsek Rallye. Soutěžní vůz Toyota Celica GT-Four ST165 letos vůbec poprvé donutil posádku Vojtěch Štajf – Veronika Havelková k odstoupení ze soutěže vlivem nečekané a dosud nevyjasněné technické závady na elektroinstalaci.

žádný příspěvek celý článek »

Přidá Vojtěch Štajf v Maďarsku další pódium?

foto

11. června 2024 • 18:55

Tým ACCR Racing21 se již o následujícím víkendu zúčastní čtvrtého podniku seriálu FIA European Historic Rally Championship. Vojtěch Štajf s Veronikou Havelkovou budou na trati 57. ročníku maďarské Mecsek Rallye usilovat s Toyotou Celica GT-Four o pódiové umístění v celkové klasifikaci.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Kohn při prvním startu s Fabii RS Rally2 druhý ve Slovinsku

foto

31. května 2024 • 15:00

Čtvrtý letošní start přetavili Filip Kohn s Tomem Wodburnem v třetí pódiové umístění. Se Škodou Fabia RS Rally2 dokončili náročnou RallyVelenje na druhém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Robo Kolčák splnil Emilovi Horniačkovi pod Tatrami sen

foto

28. května 2024 • 14:00

Róbert Kolčák sa ukážkovo zhostil úlohy ambasádora 51. Liqui Moly Rallye Tatry 2024, keď s Emilom Horniačkom, Škodou Fabia RS Rally2 a ChooliganRacing Teamom toto podujatie absolútne vyhral.

žádný příspěvek celý článek »

Rally pod Tatrami ovládol ambasádor Róbert Kolčák

foto

27. května 2024 • 10:00

Sedem rýchlostných skúšok nabitých akcií, dramatickými súbojmi a nevyspytateľným počasím. To všetko ponúkol tohtoročný ročník 51. Liqui Moly Slovakia Rallye Tatry 2024, ktorý v sobotu vyvrcholil v okolí Popradu. Z celkového víťazstva sa nakoniec pri svojom prvom štarte so Škodou Fabia RS Rally2 raduje ambasádor súťaže Róbert Kolčák, ktorého na stupňoch víťazov doplnili druhý Vlastimil Majerčák a tretí Karel Trněný z Českej republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Sezoens Rally od Svena Kolluse

foto

27. května 2024 • 08:00

V polovině května pokračovalo belgické mistrovství v okolí města Bocholt, kde se uskutečnila tradiční Sezoens Rally. Do města ležícího na hranicích s Nizozemím se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus a vy tak máte jedinečnou možnost prohlédnout si jeho snímky z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Tatry sú ďalšou výzvou pre Martina Kočiho a jeho Mitsubishi

foto

22. května 2024 • 11:00

Po úspešnej minuloročnej sezóne, v ktorej sa podarilo Styllexu vybojovať titul absolútnych národných majstrov Slovenska v rally sa tím rozhodol opäť sústrediť na šampionát medzinárodných majstrovstiev Slovenska, kde má košický tím za svoju bohatú históriu už jedenásť titulov absolútnych majstrov Slovenska.

žádný příspěvek celý článek »

toplist