www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2010

Fotogalerie z testu Anderssona před Rallye Monte Carlo 2011

foto

5. ledna 2011 • 06:00

Ještě jednou se vrátíme k prosincovému testu Per-Gunnara Anderssona, který si ve francouzských Alpách v oblasti Col de Mens poprvé vyzkoušel Proton Satria S2000 před startem na letošní Rallye Monte Carlo. Autorem fotografií je náš francouzský spolupracovník Victor Bellotto.

příspěvků: 7 celý článek »

Vítěz Pirelli Shootoutu - Craig Breen

foto

30. prosince 2010 • 18:00

Jak jsme slíbili v předchozích článcích, představíme si jednoho po druhém kompletní šestici vítězů Pirelli Shootoutu, který se uskutečnil u příležitosti španělského dílu mistrovství světa. Dnes se podíváme na zástupce z Irska - Craiga Breena.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testu Valouška před Jänner Rallye 2011 od Romana Kašpárka

foto

30. prosince 2010 • 15:30

Pavel Valoušek včera testoval na tradičním úseku v okolí Bunče před nadcházející Jänner Rallye, které se zúčastní za volantem Škody Fabie S2000 z dílen K.I.T. Racing. Testu se zúčastnil i Roman Kašpárek, jehož snímky si právě můžete prohlédnout.

příspěvků: 8 celý článek »

Vítěz Pirelli Shootoutu - Jan Černý

foto

29. prosince 2010 • 09:00

Jak jsme slíbili v předchozích článcích, představíme si jednoho po druhém kompletní šestici vítězů Pirelli Shootoutu, který se uskutečnil u příležitosti španělského dílu mistrovství světa. Dnes se podíváme na zástupce z České republiky - Jana Černého.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop se s Fiestou S2000 představí na Jänner Rallye

foto

27. prosince 2010 • 13:00

Pravidelný účastník mistrovství světa Martin Prokop se představí se svým Fordem Fiesta S2000 na úvodním podniku nové soutěžní sezóny, kterým bude o prvním lednovém víkendu rakouská Jänner Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testu Baumschlagera před Jänner Rallye 2011

foto

23. prosince 2010 • 20:30

Rakouský pilot Raimund Baumschlager si poprvé vyzkoušel Fabii S2000 na hrotech před nadcházející Jänner Rallye 2011. Při té příležitosti představil i nový design, se kterým bude v letošní sezóně startovat. Jak to v okolí Rosenau vypadalo můžete vidět na snímcích našeho redakčního spolupracovníka Daniela Fessla.

příspěvků: 2 celý článek »

Tropheé Andros: Prost v předvánoční atmosféře nejlepší…

foto

23. prosince 2010 • 07:00

Alain Prost byl v třetím díle závodní série Tropheé Andros nejlepší. Možná to bude špatné proroctví, ale to jakým způsobem bodově odskočil druhému Jean-Philippovi Dayrautovi, může být pro vývoj sezóny rozhodující. Za volantem BMW týmu Saintéloc Racing se objevila rallyeová legenda Ari Vatanen.

žádný příspěvek celý článek »

Vítěz Pirelli Shootoutu - Andrea Crugnola

foto

20. prosince 2010 • 16:40

Jak jsme slíbili v předchozích článcích, představíme si jednoho po druhém kompletní šestici vítězů Pirelli Shootoutu, který se uskutečnil u příležitosti španělského dílu mistrovství světa. Dnes se podíváme na příjemné překvapení z Itálie - Andreu Crugnolu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Bowlingového turnaje osobností

foto

20. prosince 2010 • 07:00

Minulý čtvrtek se ve Zlíně uskutečnil tradiční Bowlingový turnaj osobností. Ani tentokráte nechyběla početná účast závodníků automobilových soutěží, jak ostatně můžete vidět na přiložené fotogalerii, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

JT Říha Group Rally Team po Mikulášské rally

foto

17. prosince 2010 • 14:30

Mikulášská rally byla tím pravým koncem pro JT Říha Group Rally Team! Posádka Jaromír Tomaštík a Markéta Filáková na voze Subaru Impreza WRC byla klasifikována na devátém místě celkově a odvezla si dvě sady pohárů za výkony v kategoriích WRC S2000 a smíšená posádka. Pro posádku Vlček/Dřízga na voze Mitsubishi bylo 13. místo absolutním završením Mikulášské rally a Tomáš Růžička na voze Subaru skončil v konečném hodnocení na 15. místě.

žádný příspěvek celý článek »

Skvělý závěr sezony Martina Bujáčka

foto

16. prosince 2010 • 13:30

Tak jako každý rok je na konci sezony čas pro volné závody. K tradičnímu Pražskému Rallysprintu, který má už velkou tradici, se v loňském roce připojila Mikulášská Rally ve Slušovicích a letos taky RallyShow v Uherském Brodě. Martin Bujáček nechyběl ani na jednom závodě a na posledním závodě ve Slušovicích zaznamenal skvělý výsledek, když dojel na 3. místě absolutně a vyhrál úvodní RZ.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z PdTech Mikuláš Rally Slušovice od Matěje Skalníka

foto

16. prosince 2010 • 13:00

Definitivní tečkou za letošní soutěžáckou sezónou byla PdTech Rally Slušovice. Kompletně zasněžená trať přinesla posádkám i divákům velice zajímavou podívanou. Na trati se jí zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Matěj Skalník, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: když vládnou kilogramy …

foto

16. prosince 2010 • 08:00

Série Tropheé Andros má za sebou již druhý závodní víkend. Závod na zajímavé trati v Andoře přinesl příjemnou podívanou. Můžeme však vést debatu jestli to bylo především uměním jezdců nebo dovažováním nejlepších jezdců z minulého závodu. Nejvíce bodů si z Andory odvezl Franck Lagoce.

žádný příspěvek celý článek »

Josef Minařík: Některé týmy zimní rally zaskočila

foto

16. prosince 2010 • 02:30

Závěr letošní sezony automobilových soutěží v České republice PdTECH Mikuláš Rally Slušovice 2010 přinesl po letech opět zimní soutěž. Před sobotním poledním startem na Slušovicku hustě sněžilo a obě rychlostní zkoušky pokryla vrstva čerstvého sněhu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Jänner Rallye

foto

15. prosince 2010 • 19:25

Po roční odmlce se u hranic s Českou republikou uskuteční tradiční zahajovací podnik rakouského šampionátu, Jänner Rallye. Posun termínu o pár dní později znamená, že na seznamu přihlášených posádek můžeme nalézt řadu českých posádek.

příspěvků: 3 celý článek »

toplist