www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2006

Memoriál Jutty Gebertové se letos neuskuteční

foto

10. srpna 2007 • 09:00

Tradičně v první třetině srpna míří řada rakouských i zahraničních posádek na statek hraběte Ernsta Harracha, aby se na šestnáctikilometrové šotolinové zkoušce poměřili se zajímavou konkurencí. Letošní ročník se však k velké lítosti všech neuskuteční.

žádný příspěvek celý článek »

Dakarská rally se blíží, přípravy vrcholí

21. prosince 2006 • 09:30

Na Dakarské rally 2007 se již podruhé představí Carlos Sainz, který je známý díky nespočtu svých úspěchů především v rallyovém světě. Po odchodu z mistrovství světa rally se tento španělský veterán zaměřil na dálkové soutěže, kde usedá do speciálu Volkswagen Touareg 2.

žádný příspěvek celý článek »

Gigi Galli opět vyhrál Memoriál Bettegy

18. prosince 2006 • 11:10

Přesto, že se Galli v letošním roce představil pouze na čtyřech soutěžích seriálu mistrovství světa, ze své rychlosti a dravosti nic neztratil. Znovu jej tak mohli v plné parádě obdivovat fanoušci na Motor Show v Boloni.

příspěvků: 1 celý článek »

Příští ROC bude v Londýně

18. prosince 2006 • 10:55

Také v letošním roce se konalo na závěr sezóny známé setkání Race of Champions, které se již potřetí konalo na Stade de France v Paříži. Organizátoři po skončení oznámili, že v roce 2007 se pojede toto setkání na stadionu v Londýně.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb prohrál ve finále s Ekströmem

17. prosince 2006 • 08:50

Mistr světa v rally Sébastien Loeb se vrátil za volant. Po zlomenině ruky se představil v exhibičním Závodu mistrů na Stade de France. "Tři měsíce jsem nezávodil, tak si ten návrat vychutnávám," řekl.

žádný příspěvek celý článek »

Race of Champions v přímém přenosu na Eurosportu

14. prosince 2006 • 02:00

Organizátoři Race of Champions, který se koná 16. prosince na stadiónu v Paříži, oznámili, že se jejich závod bude vysílat v přímém přenosu na satelitní stanici Eurosport. Přenos by měl začít v 18:00 hod a skončit ve 20:00 hod.

žádný příspěvek celý článek »

Achim Mörtl bude útočit na rakouský titul

13. prosince 2006 • 04:00

Úřadující rakouský šampion skupiny N a jeden z aspirantů českého titulu Achim Mörtl již má pro nadcházející sezónu jasno. Objeví se v barvách Subaru Team Austria s nejnovějším modelem enkové Imprezy STI s jasným cílem zisku titulu mistra Rakouska.

žádný příspěvek celý článek »

Maďarské zakončení vyhrál Turán

13. prosince 2006 • 02:00

Překvapivé jméno Frigyes Turán ční na nejvyšším stupínku jubilejního desátého ročníku Mikulás Rallye, tradičního zakončovacího podniku v Maďarsku. Nedaleko města Veszprém se na šotolinových tratích utkala kompletní maďarská špička doplněná o několik hostů.

příspěvků: 3 celý článek »

Další fotogalerie z Pražského rallysprintu

13. prosince 2006 • 01:00

Tradičním podnikem uzavírajícím český soutěžácký rok bývá Pražský rallysprint. I letos se téměř šedesátka účastníků přijela do okolí Strahova a Řeporyjí rozloučit se svými fanoušky. Jak se jim to dařilo si můžete prohlédnout na snímcích od Sharka.

žádný příspěvek celý článek »

Wilson si spravil chuť na Grizedale Stages Rally

12. prosince 2006 • 11:15

Britský pilot Matthew Wilson se o víkendu představil na Coppermines Grizedale Stages Rally, kterou také ve svém Focusu WRC 06 vyhrál. O jeho speciál se mu staral tým Stobart VK Ford, stejně tak, jako v seriálu mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

V Polsku oznámen první vůz S2000

12. prosince 2006 • 09:00

O uplynulém víkendu bylo u příležitosti čtyřiačtyřicátého ročníku Rajdu Barbórka poprvé oficiálně oznámeno vozidlo kategorie S2000 pro nadcházející sezónu u našich severních sousedů. A zdá se, že se nebude jednat o jediný exemplář na polských tratích.

žádný příspěvek celý článek »

Michal Riečica - úspešný záver sezóny na Mikuláš rally

12. prosince 2006 • 05:00

V nečakane nevľúdnom, vetristom a chladnom decembrovom počasí si česko-slovenská posádka Michal Riečica - Jan Škaloud udelila najkrajší mikulášsky darček. Na včera ukončenom X. ročníku Start Autó Mikuláš rallye obsadila druhé miesto v absolútnom poradí.

žádný příspěvek celý článek »

V Polsku nejrychlejší Kuzaj

12. prosince 2006 • 03:00

Leszek Kuzaj se svým hybridním prototypem Subaru Impreza STI zvítězil na tradičním zakončovacím podniku u našich severních sousedů, Rajdu Barbórka. Na stupně vítězů jej doprovodili jen s minimální časovou ztrátou Tomasz Kuchar a Pawel Dytko.

žádný příspěvek celý článek »

Tým RSP se rozloučil s letošní sezónou

11. prosince 2006 • 08:30

Tradičním podnikem uzavírajícím českou soutěžáckou sezónu bývá Pražský rallysprint. I letos se tak tým Rallye Sport Promotion přijel do okolí Strahova a Řeporyjí rozloučit s letošním rallyovým rokem a svými fanoušky.

příspěvků: 1 celý článek »

Tropheé Andros 2006/07 právě startuje

10. prosince 2006 • 19:50

Opět po roce se hlásí o slovo Tropheé Andros. Tentokrát budeme svědky již 18. sezóny, která rozhodne o novém francouzském ledovém králi.

žádný příspěvek celý článek »

toplist