www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

European Rally Cup 2013

Innovia Racing v Prešově vítězně

foto

7. května 2013 • 17:00

Dva týdny před Rally Prešov proběhl seznamovací jednodenní test v okolí Vyškova, který byl zaměřen hlavně na zvykání si na soutěžní vůz a co nejlepší sehrání nově složené posádky. Žádný test ale nenahradí skutečnou soutěž a tak tým vyrazil do Prešova především sbírat zkušenosti.

žádný příspěvek celý článek »

Innovia Racing pred Rally Prešov

foto

3. května 2013 • 13:40

Súťažný tím Innovia Racing mieri na východ Slovenska, aby tam absolvoval svoju tohtoročnú premiéru v Slovenskom Rally Pohári 2013. Nová posádka Ján Kundlák - Marcel Hranka v českom Vyškove poriadne otestovala techniku a do Prešova sa veľmi teší.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport – Do Prešova ideme bojovať o víťazstvo

foto

30. dubna 2013 • 08:00

Pre úradujúceho majstra Slovenska v rally nezačala tohtoročná slovenská rally sezóna zle. V rámci úvodného podujatia seriálu DMack Rally 2013 – Majstrovstvá Slovenska v Egeri si na svoje konto pripísal dve druhé miesta a päťdesiatku bodov. Teraz Rufa Šport čaká druhé podujatie, ktorým je jubilejná XX. Rally Prešov.

žádný příspěvek celý článek »

Finální kalendář Evropského poháru 2013

foto

28. března 2013 • 09:00

Mezinárodní automobilová federace FIA zveřejnila finální kalendář 'nové' verze Evropského poháru pro sezónu 2013. Oproti té původní je v ní pouze málo změn - např. Rally Islas Canarias nakonec poskočila do nejvyššího kontinentálního seriálu FIA ME, snad vůbec největším překvapením je ale to, že italská Rally 1000 Miglia zcea zmizela z mezinárodní mapy.

příspěvků: 4 celý článek »

toplist