www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2013

Tropheé Andros: sezóna 2013/2014 je za námi

foto

10. února 2014 • 15:00

Počasí rozhodlo o předčasném ukončení aktuální sezóny Tropheé Andros. Pořadatelé byli nuceni zrušit závod v Saint Die des Vosges a proto se na výsledcích tak jak jsme je znali po závodě v Super Besse vůbec nic nezměnilo.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: Dayraut předčasně mistrem

foto

5. února 2014 • 10:00

Jean-Philippe Dayraut může po závodě v Super Besse již předčasně slavit svůj pátý titul v Tropheé Andros. V Super Besse byl po oba dva dny nejlepší Franck Lagorce s Renaultem Clio, ale to Dayrautovi nezabránilo k cestě na vrchol.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: Dayraut Season

foto

14. ledna 2014 • 12:00

Ani vstup do nového roku nezpomalil Jean-Philippe Dayrauta. Dayraut byl nejlepším jezdcem v prvním i druhém závodním dni v Isola 2000 (Alpes Maritimes), kde se konal první závod Tropheé Andros v roce 2014.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testu Consaniho a Raouxe před Jänner Rallye

foto

31. prosince 2013 • 14:10

V posledních dnech se většina týmů poctivě připravuje na tradiční zahajovací soutěž nové sezóny, Jänner Rallye 2014. Dnes si můžete na snímcích Dalibora Benycha prohlédnout záběry z dnešních testů Roberta Consaniho a Jeana-Michela Raouxe.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testů před Jänner Rallye od Daniela Fessla

foto

31. prosince 2013 • 11:00

V posledních dnech se většina týmů poctivě připravuje na tradiční zahajovací soutěž nové sezóny, Jänner Rallye 2014. Dnes si můžete na snímcích Daniela Fessla prohlédnout záběry z testů Raimunda Baumschlagera, Andrease Aignera, Hermanna Neubauera a Waltera Mayera.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Silvestrovské Alsyko Rally od Jakuba Marconě

foto

30. prosince 2013 • 12:00

Další ze závodních akcí pořádaných Silvestrem Mikuláštíkem se uskutečnila poslední sobotu letošního roku na oválu vsetínského stadionu. Podniku se zúčastnil i fotograf Jakub Marcoň, jehož snímky z této akce si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: ani Vánoce Dayrauta nezpomalily

foto

26. prosince 2013 • 09:00

Jean-Philippe Dayraut získal v posledním závodě letošního roku maximum možných bodů a může prožít klidné vánoční svátky. To jeho konkurenti mají o čem přemýšlet, především v týmu Mazda France, kde jejich nový vůz zatím nestačí na nejlepší konkurenci vozů Mini a Renault.

žádný příspěvek celý článek »

LB Trans Racing: Když na zimní přestávku není čas…

foto

26. prosince 2013 • 08:00

První vítězství Jana Lungy ve třídě 8, premiérové kilometry Lubomíra Brtníčka v Cliu R3, zisk stříbrné medaile v MMČR mezi „osmičkami“ a bronzová medaile v téže třídě ve sprintovém seriálu. To je jen krátký výčet událostí, které ve druhé polovině sezony stihl uskutečnit jihomoravský LB Trans Racing. Na podrobnější bilancování sezony však členové týmu nemají čas.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport definitívne uzavrel sezónu 2013

foto

19. prosince 2013 • 15:00

Bratislavská Kart One Aréna sa stala pre Rufa Šport Team miestom, kde už po druhýkrát v rade odštartoval svoje posledné podujatie v sezóne. Po tejto úvodnej vete určite niektorých fanúšikov Rufa Šport Teamu napadla myšlienka, či si tento výnimočný rally tím nepomýlil disciplínu.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: Dayraut opět nejlepší...

foto

19. prosince 2013 • 14:00

Andora hostila již druhý závod nové sezóny Tropheé Andros a i v tomto druhém dějství byl nejlepší Jean Phillipe Dayraut, byť po bezkonkurenčním pátku byla sobota v jeho podání poněkud slabší.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Zaremba Rally Slušovice od Jakuba Marconě

foto

16. prosince 2013 • 18:00

Definitivně závěrečným podnikem tuzemské soutěžácké scény byla Mikuláš Zaremba Rally Slušovice. Soutěže, která se jela za proměnlivých zimních podmínek se zúčastnil i fotograf Jakub Marcoň, jehož snímky z této vydařené akce si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: opět na scéně...

foto

13. prosince 2013 • 15:00

Mistr minulé sezóny, Jean-Philippe Dayraut s Mini Countryman, odstartoval nejlépe do nové sezóny série Tropheé Andros. V prvním závodě ve Val Thorens byl celkově nejlepší a dokázal, že obavy z Mazda cupu jsou (zatím) zbytečné.

žádný příspěvek celý článek »

Koniec Autoslidu v Žarnovici

foto

13. prosince 2013 • 10:00

11.ročník, ktorý sa uskutoční 5.1.2014 bude posledným na plochodrážnom štadióne v Žarnovici. Ďalší diel sa totiž uskutoční už na novom mieste. Keď sa v roku 2003 pripravoval prvý ročník podujatia s názvom Autoslide, bolo niekoľko alternatív, kde by sa toto podujatie mohlo konať. Voľba napokon padla na Žarnovicu.

žádný příspěvek celý článek »

Bronz v Slušoviciach a poďakovanie VV SAMŠ ukončili sezónu 2013

foto

13. prosince 2013 • 08:00

Miestom posledného štartu tímu Styllex motorsport v roku 2013 bola divácky i jazdecky mimoriadne obľúbená Mikuláš Zaremba Rally Slušovice. V mimoriadne náročných podmienkach na ťažkom teréne posádky jazdili nielen na čas, ale aj 'na oko' pre divákov, ktorých sa už tradične v Slušoviciach zišlo naozaj dosť.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport ukončil sezónu v Slušoviciach

foto

10. prosince 2013 • 11:00

Slovenský Rufa Šport Team – trojnásobný absolútny majster Slovenska v rally uzavrel tohtoročnú sezónu podujatím Mikuláš Zaremba Rally 2013. Na štart spomínanej súťaže sa Rufa Šport postavil s vozidlom Ford Fiesta RS WRC a okruhovým jazdcom Tomášom Kostkom a český známym hercom Lukášom Landmajerom.

žádný příspěvek celý článek »

toplist