www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. března 2024, Svátek má Josef, zítra Světlana

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Evropská Trofej 2014

Štajf i přes defekty veze z Chorvatska dobrý výsledek

foto

7. října 2014 • 09:30

Téměř dvě sezóny společného působení Vojtěcha Štajfa a Františka Rajnohy vydrželo v platnosti tvrzení, že se jejich vůz Subaru Impreza WRX STI dokázal na všech soutěžích vyhnout defektům. Po Croatia Rally 2014 už to neplatí, u Jadranu musela posádka měnit kolo dokonce třikrát. Výtečný výkon na zbytku tratě však přesto vynesl dvojici až k medailovému umístění v rámci Evropské rally-trofeje.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf v Chorvatsku pomýšlí na stupně vítězů

foto

2. října 2014 • 21:30

Již jen dny dělí Vojtěcha Štajfa od odletu do dalekého Mexika, kde se s veteránem Subaru GSR Coupé zúčastní slavného závodu La Carrera Panamericana. Ještě předtím má ale v plánu uspět na Croatia Rally, kde pochopitelně pojede „klasicky“ se spolujezdcem Františkem Rajnohou a moderním vozem Subaru Impreza WRX STI.

příspěvků: 1 celý článek »

Josef Deneš Motorsport letos míří do Evropy

foto

25. března 2014 • 20:10

Josef Deneš se po dvou letech na domácích tratích rozhodl vyrazit na zahraniční tratě. S hlavními partnery se podařila zajistit účast v jubilejním 50. ročníku seriálu Mitropa Rally Cup, poháru středoevropských zemí, který čítá osm závodů v Rakousku, Slovinsku, Itálii a Německu.

žádný příspěvek celý článek »

Voldřich Motorsport do Evropy

foto

24. března 2014 • 09:50

Šumavský tým Voldřich Motorsport během zimní přestávky vůbec nelenil s přípravou vozu na novou sezonu, naopak jí pojal velmi svědomitě. Peugeot 206 RC byl přes zimu kompletně zkontrolován do posledního šroubečku, přelakován a zásadní změnu doznal i design auta.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist