www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. března 2024, Svátek má Josef, zítra Světlana

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2014

Tropheé Andros: Loučení se sezónou

foto

12. února 2015 • 09:30

Zatímco poslední závod v Super Besse určil pořadí na stupních vítězů v celkovém hodnocení, pak na superfinále v Saint Dié des Vosges dostalo za úkol rozloučit se s diváky a udělat tečku za sezónou 2014/2015.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: Dayraut pošesté mistrem

foto

4. února 2015 • 20:00

Šest titulů mistra Tropheé Andros, to je bilance, kterou se může po závodě Super Besse pyšnit Jean-Philippe Dayraut. Jean-Philippe Dayraut s Mazdou 3 získal svůj triumf po obrovském souboji s Olivierem Panisem.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: Na sněhu a bez předjíždění ...

foto

26. ledna 2015 • 08:00

Lans en Vercors na své velmi náročné trati hostilo již pátý závod této zimní ledové série. Lans en Vercors se nejvíce dařilo Olivierovi Panisovi a Benjaminovi Rivieremu, zatímco Jean-Philippe Dayraut se opět výsledkově trápil.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: poprvé v novém roce v atmosféře smutku...

foto

18. ledna 2015 • 15:00

Tropheé Andros vstoupila do nového roku o uplynulém víkendu a zatímco první závodní den se nejvíce radoval Bertrand Balas, druhý pak patřil Olivierovi Panisovi. Závod v Isola 2000 se nevydařil Dayrautovi, který si však udržel vedení v seriálu.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: předvánoční závod pro Dayrauta

foto

25. prosince 2014 • 12:00

Tropheé Andros rychle pokračuje ve svém programu a o minulém víkendu nabídnulo již třetí závod. V Alpe D’Huez po oba dva dny jednoznačně vévodil Jean-Philippe Dayraut, který si tak nadělil nejlepší dárek k Vánocům. Závodu se účastnil i Romain Grosjean, který se paradoxně na sněhu a ledu ukázal jako lepší než Sebastien Loeb, který jel jako host první závod.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: Panis po dlouhé době opět nejsilnější...

foto

19. prosince 2014 • 16:30

Olivier Panis za volantem Toyoty Auris ožil a v Andoře sesbíral nejvíce bodů ze všech startujících mezi kterými již chyběl Sébastien Loeb. V Andoře se již tradičně jede vždy druhý závod sezóny a ani letošní rok nebyl výjimkou. Zdejší točitá trať o délce 820 m nabídla dostatek sněhu, přesto však došlo k zúžení závodního programu.

žádný příspěvek celý článek »

Tisková informace Rally Krkonoše ke zprávě o nehodě

foto

19. prosince 2014 • 16:00

Jak jsme se všichni počátkem týdne dočetli v médiích, vyšetřování nehody na Rally Krkonoše zvláštní expertní komisí FAS AČR bylo ukončeno. Jelikož o výsledcích vyšetřování jsme se i my dozvěděli pouze z médií a ředitelka závodu s nimi bude seznámena až v prvním lednovém týdnu, nelze prozatím poskytnout žádná vyjádření.

žádný příspěvek celý článek »

Tisková zpráva k nehodě na rally Krkonoše 2014

foto

17. prosince 2014 • 15:30

Autoklub ČR nesvěří přípravu žádného ze svých sportovních podniků organizačnímu výboru, který letos řídil Rally Krkonoše. Pěti činovníkům zároveň pozastavil činnost. Taková je reakce na výsledky vyšetřování zvláštní expertní komise, jejímž úkolem bylo prověřit okolnosti tragické nehody.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z testu Jaromíra Tarabuse před Jänner Rallye 2015

foto

15. prosince 2014 • 22:50

Konec roku se blíží a většina lidí podléhá předvánoční atmosféře a spěchu. Pro účastníky evropského šampionátu je však polovina prosince přípravou na brzký začátek nové sezóny. Pravidelný účastník loňského ME dnes podstoupil přípravný test na nadcházející Jänner Rallye. Fotky z tohoto testu pro vás připravil Josef Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

CERS performance: premiéra DS3 R3T Max v Česku dopadla na výbornou

foto

14. prosince 2014 • 17:20

Mikulášská rally ve Slušovicích jako už tradičně definitivně uzavřela rallyovou sezonu v Česku. Tým CERS performance z nedalekého Zlína se jí zúčastnil v maximální sestavě a s řadou novinek. Tou nejzásadnější byl start Ondřeje Bisahy s vozem DS3 v nejnovější specifikaci R3T Max, která si právě ve Slušovicích odbyla svou českou premiéru. A debut to byl věru povedený!

žádný příspěvek celý článek »

Jarda Tomaštík: Myslel jsem, že je to on!

foto

11. prosince 2014 • 18:30

Mikuláš rally Slušovice již tradičně uzavírá sezónu tuzemských automobilových soutěží a letošní rok nebyl výjimkou. Chybět na domácí akci nemohl pochopitelně ani JT Rally Team. Mikulášská soutěž je především show, a tak k tomu přistoupil i majitel týmu a letošní spritový mistr republiky Jaromír Tomaštík.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing v Slušoviciach: Mikuláš nikomu nič nedaroval

foto

10. prosince 2014 • 15:00

Stojíte na štarte rýchlostnej skúšky, usadený nízko v tvrdej sedačke. Obkolesený „vybrakovaným“ interiérom s tlačidlami, ktoré v sériovom vozidle nenájdete. Za oknom je šero, zima udiera o prednú kapotu, no pre vás je tých vyše 300 konských síl na neistej vozovke len ďalším dňom v kancelárii. Vlastne nie, je to ten najlepší športový relax, ktorý si viete predstaviť.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: opět na scéně i s Loebem...

foto

9. prosince 2014 • 12:00

Ve Val Thorens odstartovala nová sezóna francouzské ledové série Tropheé Andros. Přestože byl v tomto závodě nejúspěšnější Dayraut, hlavní pozornost byla upřena na Sebastiena Loeba, který zavítal mezi závodníky této série již podruhé.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Zaremba Rally Slušovice od Davida Jeřábka

foto

9. prosince 2014 • 11:00

Závěrečným podnikem letošní tuzemské soutěžácké scény se o uplynulém víkendu stala Mikuláš Zaremba Rally Slušovice. Počasí sice tentokráte nepřineslo sněhovou nadílku, díky průběžnému mrholení však trať i tak klouzala a tak se bylo nač dívat, jak ostatně můžete posoudit ze snímků Davida Jeřábka.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport s Tomášom Kostkom absolútnymi víťazmi Mikuláš Rally

foto

9. prosince 2014 • 10:00

Absolútnym víťazstvom v rámci Mikuláš Rally Slušovice a druhou priečkou na Barbórke Varšavskej uzavrel sezónu 2014 slovenský Rufa Šport Team. Tomáš Kostka s Richardom Krestom sa ako sme vás pred víkendom informovali, predstavili na poslednom podujatí sezóny, ktorým bola Mikuláš Zaremba Rally v Slušoviciach, s vozidlom Ford Fiesta RS WRC.

žádný příspěvek celý článek »

toplist