www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství Evropy 2017

Bryan Bouffier vyhrál Rally di Roma Capitale

foto

19. září 2017 • 19:00

Bryan Bouffier s Xavierem Panserim vyhráli předposlední díl seriálu mistrovství Evropy, Rally di Roma Capitale. Na cílové pásce předstihli druhého Kajetana Kajetanowicze o pouhé tři desetiny vteřiny. Na stupně vítězů je doprovodil Bruno Magalhaes.

žádný příspěvek celý článek »

ACCR CZECH TEAM vítězně na Rally Rzeszow

foto

14. srpna 2017 • 09:30

Po dlouhé letní přestávce pokračovalo mistrovství Evropy v automobilových soutěžích u našich severních sousedů na Rally Rzeszow. Na náročný asfaltový závod se vydala i kompletní sestava ACCR CZECH TEAMu, která zde dokázala vybojovat výborný výsledek, když zvítězila v hodnocení týmů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Rzeszow od Marka Pléhy

foto

12. srpna 2017 • 20:00

Po dlouhé letní přestávce pokračovalo mistrovství Evropy v Polsku. Na rychlé a náročné tratě Rally Rzeszow se nevydalo jen početné startovní pole, ale také náš stálý redakční spolupracovník Marek Pléha, jehož fotografie z této soutěži si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož s Petrem Těšínským šestí v Polsku

foto

12. srpna 2017 • 19:30

Na třetím podniku Juniorského mistrovství Evropy Rally Rzeszów v Polsku se představila i posádka hájící barvy ACCR Czech teamu Dominik Brož s Petrem Těšínským. Turnovská dvojice i přes technické problémy dovezla Ford Fiestu R2 do cíle a brala body za 6. místo.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s Grzybom a štvrté miesto v Rzeszowe

foto

12. srpna 2017 • 18:00

Poľský Rzeszow presne po roku hostil seriál FIA European Rally Championship. Na štarte nechýbal ani slovenský Rufa Sport Team s poľskou posádkou Grzegorz Grzyb – Boguslaw Browinski.

žádný příspěvek celý článek »

Těžký debut v ERC – Szejové po nehodě nedokončili Rally Rzeszow

foto

12. srpna 2017 • 16:00

26. Rally Rzeszow pokračovala v sobotu ranním přejezdem na více než 22 kilometrový úsek Lubenia. Horké ráno ovšem nebylo nakloněno Jarkovi a Marcinovi Szejům. Necelých 8,5 km po startu vyletěli z cesty a výrazně poškodili svůj Ford Fiesta R5. Posádka z Ustroně neutrpěla žádná zranění, závodní speciál ovšem ano. Z důvodu tohoto incidentu bratři Szejové museli ze závodu odstoupit, neboť poškození přední části fiesty byla natolik vážná, že znemožňovala další účast na podniku ERC.

příspěvků: 1 celý článek »

Rally Rzeszow vyhrál Bryan Bouffier

foto

12. srpna 2017 • 13:00

Po dlouhé letní přestávce pokračovalo mistrovství Evropy v Polsku. Rally Rzeszow se stala překvapivě kořistí Bryana Bouffiera, který dokázal celkem suverénně porazit domácího Kajetana Kajetanowicze. Bronz vybojoval nejrychlejší junior Marijan Griebel.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož na Rally Rzeszów s Fiestou

foto

2. srpna 2017 • 17:45

Kolotoč závodů Juniorského mistrovství Evropy pokračuje začátkem srpna v polském Rzeszówě, kam vyráží i posádka ACCR Czech teamu Dominik Brož – Petr Těšínský. Mladí junioři mají letos za sebou dva závody a turnovská posádka na obou bodovala. Na Azorských ostrovech to bylo 6. místo a na „Kanárech“ místo sedmé. V průběžném hodnocení je dvojice Brož – Těšínský na deváté příčce.

žádný příspěvek celý článek »

Mistrovství Evropy juniorů pokračuje po letní pauze v Polsku

foto

2. srpna 2017 • 10:00

Přestávka mezi juniorskými závody mistrovství Evropy byla hodně dlouhá a tak všechny tři posádky ACCR CZECH TEAMu využily toto mezidobí ke startům v rámci českého šampionátu. Pauza se však přiblížila ke konci – již koncem tohoto týdne totiž seriál pokračuje na Rally Rzeszow.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Rzeszow

foto

25. července 2017 • 23:50

Po krátké letní pauze pokračuje mistrovství Evropy v automobilových soutěžích již koncem týdne, kdy se posádky přesunou k našim severním sousedům. Organizátoři Rally Rzeszow dnes zveřejnili velice pěkně obsazený seznam přihlášených posádek, který je ideálním lákadlem k návštěvě soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Bratři Szejovi se vracejí na polské tratě, čeká je debut v mistrovství Evropy

foto

24. července 2017 • 13:00

Necelý měsíc po světovém Rajdu Polském čeká na příznivce rally další dávka neskutečných zážitků a soupeření na nejvyšší úrovni. Stane se tak při 26. Rajdu Rzeszowski (3. – 5. srpna). Tato soutěž je podruhé v řadě zařazena do nejstaršího seriálu na světě, čili do mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Cyprus Rally od Svena Kolluse

foto

3. července 2017 • 14:00

Posledním závodem první poloviny letošního mistrovství Evropy byla červnová Cyprus Rally. Podnik na euroasijském ostrově ve Středozemním moři je hodně náročný, ale vzhledem k charakterů tratí také velmi spektakulární pro fotografy. Což ostatně můžete posoudit na fotogalerii, kterou pro vás připravil Sven Kollus.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Cyprus Rally od Františka Duška

foto

24. června 2017 • 02:00

Posledním závodem první poloviny letošního mistrovství Evropy byla o minulém víkendu Cyprus Rally. Podnik na euroasijském ostrově ve Středozemním moři je hodně náročný, ale vzhledem k charakterů tratí také velmi spektakulární pro fotografy. Což ostatně můžete posoudit na fotogalerii, kterou pro vás připravili Dagmar a František Duškovi.

žádný příspěvek celý článek »

Nasser Al-Attiyah vyhrál Rally Cyprus

foto

21. června 2017 • 16:00

Katarský jezdec Nasser Al-Attiyah potvrdil roli největšího favorita a vyhrál čtvrtý díl letošního seriálu mistrovství Evropy, Rally Cyprus, který se stal doslova pohromou pro všechny favority.

příspěvků: 4 celý článek »

Fotogalerie z Seajets Acropolis Rally od Svena Kolluse

foto

12. června 2017 • 13:30

O minulém víkendu pokračovalo mistrovství Evropy v automobilových soutěžích na legendárních rozbitých šotolinových tratích Seajets Acropolis Rally. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích lidí z týmu našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

toplist