www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství Evropy 2017

Rufa Sport Team v sezóne 2017

foto

11. ledna 2018 • 09:00

Máme za sebou ďalšiu rally sezónu. Presne toto je ten okamih, kedy sa oplatí bilancovať, či obzrieť sa trochu späť a povedať si všetko čo bolo dobré, prípadne zlé.

žádný příspěvek celý článek »

Antonín Tlusťák: S úrovní České rally moc spokojený nejsem

foto

15. prosince 2017 • 14:00

Antonín Tlusťák se věnuje automobilovým soutěžím od roku 1999. Z počátku byly jeho starty spojené s domácími soutěžemi, ale čím dál častěji ho můžeme vídat na zahraničních rally. Nejenom to byl důvod k diskusi o úrovni českých a zahraničních soutěží.

žádný příspěvek celý článek »

Fabian Kreim pojede mistrovství Evropy

foto

30. listopadu 2017 • 16:15

Tým Škoda Auto Deutschland dnes oficiálně potvrdil návrat na mezinárodní scénu. Úřadující německý šampion Fabian Kreim se v nadcházející sezóně zúčastni mistrovství Evropy, v jehož rámci budou prioritou starty v ERC Junior U28.

žádný příspěvek celý článek »

Španělé plánují postavit Renault Sandero R4

foto

10. listopadu 2017 • 16:00

Španělská stáj ARC plánuje postavit vůz Renault Sandero R4 a nasadit jej v sezóně 2019 do mistrovství světa v automobilových soutěžích. Samozřejmě by při tom měli využít Kitu R4 postaveném francouzskou společností Oreca.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Liepaja od Svena Kolluse

foto

20. října 2017 • 18:00

Posledním závodem letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích byla lotyšská Rally Liepaja. V regionu Kurzeme tentokráte panovalo hodně nepříznivé počasí s řadou dešťových přeháněk a nízkých teplot. Soutěž si můžete připomenout na snímcích našeho redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Alexey Lukyanuk získal Colin McRae Trophy 2017 + videa z ME

foto

17. října 2017 • 18:00

Minulý týden proběhlo v lotyšské Liepaji vyhlášení letošního ročníku mistrovství Evropy. Kromě vítězů byl oceněn také Alexey Lukyanuk cenou Colin McRae Trophy za celou letošní sezónu. Eurosport na toto vyhlášení připravil několik podařených videí, které si můžete prohlédnout.

příspěvků: 2 celý článek »

ACCR CZECH TEAM stříbrný v mistrovství Evropy

foto

15. října 2017 • 18:00

Náročná sezóna v mistrovství Evropy je za námi. Ambiciózní projekt ACCR CZECH TEAMu, v rámci kterého se v seriálu starého kontinentu představila trojice českých juniorských posádek, dopadl velmi úspěšně. Oceněním pro stáj je pohár za konečné druhé místo v hodnocení týmů, které převzali zástupci Autoklubu České republiky na slavnostním předávání cen v Lotyšsku.

žádný příspěvek celý článek »

Lotyšskou hořkou tečku za letošní Evropou ovládl Gryazin

foto

8. října 2017 • 19:45

Závěrečným podnikem letošního mistrovství Evropy v rally byla lotyšská Rally Liepaja. Soutěž postavená na rychlých šotolinách byla součástí FIA ERC již popáté, ale ani letos se nevymanila z věčného boje s počasím. V minulosti pořadatelé kdysi zimní soutěže bojovali s nedostatkem sněhu, letos soutěž nezachránil ani podzimní termín.

žádný příspěvek celý článek »

Velké lotyšské finále pro ACCR Czech Team

foto

6. října 2017 • 10:30

Posledním závodem letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích bude již o tomto víkendu Rally Liepaja. O řadě titulů v rámci seriálu starého kontinentu ještě není rozhodnuto a významnou roli v těchto soubojích budou chtít hrát i piloti ACCR Czech Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Rally di Roma Capitale aneb rallyový zmatek po Italsku

foto

28. září 2017 • 13:00

Po několika letech se do kalendáře mistrovství Evropy vrátila soutěž v Itálii. Nebyla to však ani Mille Miglia, ani Sanremo, ale relativně nový podnik v okolí Říma pořádaný týmem lidí kolem týmu Motorsport Italia. Jenže se zdá, pro organizátory byl skok do Evropy příliš velký.

příspěvků: 6 celý článek »

Fotogalerie z Rally di Roma Capitale od Svena Kolluse

foto

28. září 2017 • 00:30

Mistrovství Evropy pokračovalo o předminulém víkendu v Itálii. Premiérově mezinárodní Rally di Roma Capitale nabídla kromě zajímavého sportu a zmatečné organizace také spoustu zajímavých scenérií, jak ostatně můžete posoudit na snímcích našeho redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally di Roma Capitale od Martina Husára

foto

22. září 2017 • 12:00

Mistrovství Evropy pokračovalo o uplynulém víkendu v Itálii. Premiérově mezinárodní Rally di Roma Capitale nabídla kromě zajímavého sportu a zmatečné organizace také spoustu zajímavých scenérií, jak ostatně můžete posoudit na snímcích našeho redakčního spolupracovníka Martina Husára.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s Grzybom štvrtí na FIA ERC Rally Roma di Capitale

foto

21. září 2017 • 15:00

Posádka Grzegorz Grzyb – Jakub Wróbel na Škode Fabia R5 dojazdila v rámci podujatia FIA ERC Rally Roma di Capitale 2017 na výbornom štvrtom mieste absolútneho poradia. Tento výsledok zároveň posunul poľskú posádku Grzyb – Wróbel na šieste miesto priebežného aktuálneho poradia. Ak vezmeme v úvahu, že posádka slovenského Rufa Sport Teamu je v seriáli nováčikom a absolvovala iba päť súťaží, z osemdielneho seriálu, pričom na dvoch z nich nebodovala, je tento priebežný výsledok veľmi sľubný.

žádný příspěvek celý článek »

ACCR CZECH TEAM dobyl Řím

foto

20. září 2017 • 15:00

Po úspěchu na domácí Barum Czech Rally Zlín se kompletní ACCR CZECH TEAM vydal na Rally di Roma Capitale, další díl seriálu mistrovství Evropy, s cílem navázat na úspěšná vystoupení na předchozích soutěžích. A tento cíl se podařilo naplnit vrchovatě – potřetí v řadě se ACCR CZECH TEAM stal vítězem v hodnocení týmové soutěže, Jan Černý a Filip Mareš dokázali zvítězit v rámci svých juniorských kategorií.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý zakončil evropskou cestu v Římě

foto

20. září 2017 • 13:00

Česká reprezentační posádka týmu ACCR Jan Černý – Petr Černohorský úspěšně zvládla svou letošní poslední soutěž ERC mistrovství Evropy v rally 5. Rally di Roma Capitale 2017, kde Jan Černý se Škodou Fabia v barvách týmu ACCR Czech bojoval o body do juniorského šampionátu jezdců do 28 let s názvem U-28.

žádný příspěvek celý článek »

toplist