www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Rallysprint Série 2019

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší

Ondřej Palacký po roční pauze opět závodil

foto

29. listopadu 2019 • 11:00

Jednatřicetiletý jezdec Ondřej Palacký má za sebou čtvrtou sezonu v rally. Loňský rok jsme jeho krásný žlutý Favorit 136 L na tratích neviděli, protože po havárii v roce 2017 skončil na vrakovišti. Ondřeje to však od závodění neodradilo a společně s novým spolujezdcem Ivanem Vránským postavili nový vůz Škoda Favorit 136 L.

žádný příspěvek celý článek »

Daniel Trunkát: Míru bych již za jiného pilota nevyměnil

foto

18. listopadu 2019 • 18:00

Daniel Trunkát již neodmyslitelně patří k Jaromíru Tarabusovi. Tato posádka společně závodí již čtrnáct let, což je až obdivuhodné. Letošní sezona se dvojici Tarabus - Trunkát vydařila, jelikož se kluci stali absolutními vítězi poháru P2+ v rally pro rok 2019.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Stříteský v následující sezoně usedne do R2

foto

15. listopadu 2019 • 10:00

Devatenáctiletý závodník letos dokázal vyhrát XTG Opel Adam Cup bez jediného zaváhání a na všech sedmi podnicích dojel do cíle jako nejrychlejší. Na českých tratích Dominika navigoval Jan Mikulík, ale na posledních dvou soutěžích v Německu Mikulíka nahradil Ondřej Krajča.

žádný příspěvek celý článek »

První splněný sen Adama Březíka

foto

14. listopadu 2019 • 09:00

Adam Březík má za sebou skvělou sezonu, ve které potvrdil, že má závodění v genech. Třiadvacetiletý jezdec, společně s navigátorem Zdeňkem Bělákem jun., vyhrál závod na Kopné a v Pačejově. Rozuzlení boje o titul vyšlo na poslední sprint ve Vsetíně, kde vedle Březíka do Peugeotu 208 R2 usedl Jaroslav Novák.

žádný příspěvek celý článek »

U Jančíků závodí téměř celá rodina

foto

8. listopadu 2019 • 14:00

V letošní sezoně se na českých tratích objevilo hned několik nováčků. Dva z nich pochází z Ostravy a jsou to otec a syn. Jedná se o Michaela (otec) a Jakuba Jančíka. Oba usedli do vozu Opel Adam Cup a na sedadlo spolujezdce přizvali Jana Jurčíka. Michael se postavil na start Rally Vyškov, Rally Hustopeče a Barum Czech Rally Zlín. Teprve šestnáctiletý Jakub se objevil na závodě v Radouni, Kroměříži a na sprintu ve Vsetíně.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Hejtmánek: Rally a ploché nohy mám po tátovi

foto

7. listopadu 2019 • 15:00

Petr Hejtmánek se do prostředí závodů rally narodil. Jeho otec Pavel Hejtmánek závodil v letech 1983–1993 s různými specifikacemi vozu Škoda (i v barvách Barum Teamu) nebo s Lancii Delta HF Integrale. Petr je nyní na konci své páté sezony. V roce 2017 posádka Petr Hejtmánek – Michal Cibulka získala titul ve třídě 17, od té doby Petra provází technické závady a taky zažil již dvě větší havárie. Vše nakonec dobře dopadlo a žlutá Škoda 130 RS se i nadále prohání po českých tratích.

žádný příspěvek celý článek »

Lukáš Nekvapil s Petrou Řihákovou stříbrní v rallysprintové sérii

foto

6. listopadu 2019 • 10:00

Někdy člověk moc chce, ale výsledek snažení je opačný. Své o tom ví i Lukáš Nekvapil, který ve Vsetíně chtěl bojovat o post krále rallysprintové série. Nepovedená úvodní zkouška sprintu však zhatila všechny naděje.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík racing ve Vsetíně slavil titul Debnárové

foto

5. listopadu 2019 • 08:00

Poslední podnik Rallysprint série se odjel na konci října ve Vsetíně. Na téměř domácím závodě nechyběl ani slušovický tým Minařík racing, který tentokrát postavil na start dva vozy. O titul ve třídě 5 bojovaly závodnice ze Slovenska – Michaela Debnárová a Lucie Laurincová. Holky usedly do vozu Renault Clio R3. Od pořadatelů dostaly přidělené startovní číslo 67 a vyrazily vstříc posledním kilometrům k zisku titulu ve třídě.

žádný příspěvek celý článek »

Vsetínský sprint pro Neumanna, Jatel závod nedokončil

foto

4. listopadu 2019 • 10:00

Partr - Sev.en Commodities Rally Vsetín byl závěrečný sprint sezóny i poslední závod historiků. Na start se postavili i absolutní vítěz kategorie historik Vlastimil Neumann, jenž potvrdil svou letošní dominanci, a v RSS Radek Jatel s peugeotem, který těsně sprint nedokončil.

žádný příspěvek celý článek »

První start a první vítězství pro Daniela Poláška

foto

31. října 2019 • 13:00

První ostrý start si ve Vsetíně na své konto připsal Daniel Polášek, který usednul do Hondy Civic VTi. A premiéra dopadla na výbornou. Posádka Daniel Polášek – Kateřina Pohlídalová dokázala vyhrát třídu 9.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Partr-Sev.en Commodities Rally Vsetín od Iva Prieložného

foto

31. října 2019 • 09:00

Domácí šampionát Rallysprint série i Poháru 2+ pokračoval svým závěrečným podnikem v okolí Vsetína, letos pod poněkud zdlouhavým názvem Partr-Sev.en Commodities Rally Vsetín. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Partr-Sev.en Commodities Rally Vsetín od Dalibora Benycha

foto

29. října 2019 • 11:00

Domácí šampionát Rallysprint série i Poháru 2+ pokračoval svým závěrečným podnikem v okolí Vsetína, letos pod poněkud zdlouhavým názvem Partr-Sev.en Commodities Rally Vsetín. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Partr-Sev.en Commodities Rally Vsetín od Jörga Ullmanna

foto

28. října 2019 • 11:00

Domácí šampionát Rallysprint série i Poháru 2+ pokračoval svým závěrečným podnikem v okolí Vsetína, letos pod poněkud zdlouhavým názvem Partr-Sev.en Commodities Rally Vsetín. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Hvězdná startovka XVI. ročníku Rally Vsetín

foto

22. října 2019 • 16:00

K účasti v 16. ročníku Partr - Sev.en Commodities Rally Vsetín 2019 se přihlásilo 123 soutěžních dvojic, mezi nimi šest s národní prioritou ASN. Hvězdou první velikosti je aktuálně třetí jezdec hodnocení ERC Lukasz Habaj, jenž si start vybral v rámci přípravy na závěrečný podnik evropského šampionátu v Maďarsku.

žádný příspěvek celý článek »

Vsetínský rallysprint uzavře sezonu historiků, RSS a P2+

foto

24. září 2019 • 17:00

Sev.en Commodities Rally Vsetín 2019 se uskuteční ve dnech 25. – 26. října 2019 jako závěrečný podnik Mistrovství ČR v rally historických automobilů, Rallysprint Série a Poháru 2+. Vzhledem k vývoji sezony je tak jisté, že právě na Vsetíně bude korunována většina mistrů a vítězů svých kategorií.

žádný příspěvek celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší
toplist