www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství Evropy 2019

Seznam přihlášených posádek na Rally di Roma Capitale

foto

12. července 2019 • 15:00

Po dvou rychlých šotolinových soutěžích se mistrovství Evropy v automobilových soutěžích přesouvá zpět na asfaltový povrch. Organizátoři Rally di Roma Capitale, která bude mít opět centrum soutěže ve Fiuggi, zveřejnili seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Poland od Marka Pléhy

foto

11. července 2019 • 15:00

Mistrovství Evropy v automobilových soutěžích pokračovalo na konci června na rychlých šotolinových tratích v okolí Mazurských jezer při Rally Poland. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Cais v Polsku získával zpět sebedůvěru

foto

9. července 2019 • 11:00

Erik Cais a Jindřiška Žáková absolvovali v Polsku svoji třetí soutěž mistrovství Evropy juniorů. S Fordem Fiesta R2T týmu Orsáka Rallysport je opět čekala rychlá šotolina a obrovská konkurence ambiciózních mladíků z celého světa. Česká posádka si připsala body za šestou příčku a z kvarteta našich reprezentantů je na tom po polovině sezony v průběžné tabulce kategorie ERC3 Junior zatím nejlépe.

žádný příspěvek celý článek »

Mareš v Polsku čtvrtý absolutně a první v ERC1 Junior

foto

4. července 2019 • 13:00

Záludnou a velmi rychlou Rally Poland zajela skvěle posádka ACCR Czech Rally Teamu ve složení Filip Mareš – Jan Hloušek. Po vítězství v páteční kvalifikaci si už od úvodu soutěže drželi velmi dobrou třetí pozici, ze které je na pověstnou „bramboru“ odsunula až smolná časová ztráta ve druhé etapě. I přesto si Filip s Honzou dojeli pro překvapivé vítězství v kategorii ERC1 Junior.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Liepaja od Svena Kolluse

foto

16. června 2019 • 13:00

Mistrovství Evropy v automobilových soutěžích pokračovalo na konci května na rychlých šotolinových tratích v Lotyšsku při Rally Liepaja. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od Svena Kolluse

foto

2. června 2019 • 13:00

Doháníme resty z nedávné minulosti. V tomto případě se vydáme na španělský ostrov Gran Canaria, kde se uskutečnil druhý díl mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Rally Islas Canarias. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od André Lavadinha

foto

2. června 2019 • 12:00

Doháníme resty z nedávné minulosti. V tomto případě se vydáme na španělský ostrov Gran Canaria, kde se uskutečnil druhý díl mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Rally Islas Canarias. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš: Náš progres mohl být ještě lepší

foto

31. května 2019 • 12:00

Krátce po zisku stříbrné pozice na Rallye Český Krumlov vyrazila posádka Filip Mareš – Jan Hloušek do lotyšského města Liepaja, kde se konal další podnik letošního Mistrovství Evropy v rally. V početné evropské konkurenci obsadila posádka ACCR Czech Rally teamu na velmi rychlých tratích šesté místo.

žádný příspěvek celý článek »

Erik Cais havaroval na testu před Lotyšskem, závod ale pojede

foto

22. května 2019 • 21:15

Erik Cais havaroval na dnešním testu před dalším závodem mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Rally Liepaja. Posádka vyvázla ze zničeného vozu nezraněna a díky vzájemné úzké spolupráci mezi Orsák Rallysport a M-Sport Poland posádka odstartuje s náhradním vozem.

příspěvků: 1 celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Liepaja

foto

16. května 2019 • 14:00

Již příští týden bude pokračovat mistrovství Evropy v automobilových soutěžích. Posádky se tentokráte vydají do Lotyšska, kde se v netradičním květnovém termínu uskuteční další ročník Rally Liepaja. Organizátoři zveřejnili velmi zajímavě obsazený seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Sedm vteřin od desítky nejrychlejších

foto

10. května 2019 • 17:30

Jen necelých sedm vteřin dělilo posádku týmu Racing 21 od deseti nejrychlejších posádek v klasifikaci evropského šampionátu v rámci 43. ročníku Rally Islas Canarias. Vojtěch Štajf s Veronikou Havelkovou, startující zde opět pod registrací Autoklubu ČR, obsadili na voze Škoda Fabia R5 v cíli jedenácté místo.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Islas Canarias vyhrál Pepe López

foto

5. května 2019 • 13:00

Druhou soutěží letošního mistrovství Evropy byla Rally Islas Canarias, která zároveň hostila španělský asfaltový šampionát. Na startu se sešla jak známá jména z obou seriálů, tak ti, kteří vynechali úvodní podnik na Azorech, případně si odbývali svůj debut v ERC.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Islas Canarias

foto

25. dubna 2019 • 15:00

Již příští týden pokračuje seriál mistrovství Evropy v automobilových soutěžích. Posádky se tentokráte vydají na krásné asfaltové cesty na španělský ostrov Gran Canaria, kde se uskuteční další ročník Rally Islas Canarias. Organizátoři zveřejnili seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Nový Peugeot 208 R2: První testy

foto

16. dubna 2019 • 13:00

Peugeot Sport představuje nový Peugeot 208 R2. Ten nahradí současný vůz Peugeot 208 R2, který je nejprodávanějším rallyovým speciálem v historii divize Peugeot Sport a bestsellerem na trhu ve své kategorii.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Azores Rallye od Daniela Fessla

foto

14. dubna 2019 • 08:00

Letošní ročník mistrovství Evropy byl zahájen na konci března na portugalském ostrově Sao Miguel uprostřed Atlantského oceánu. Průběh Azores Rallye si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Daniela Fessla.

žádný příspěvek celý článek »

toplist