www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2021

Zveřejněna zvláštní ustanovení na VHS Mikuláš Rally Slušovice

foto

8. listopadu 2021 • 16:30

Jedním z tradičních zakončovacích podniků soutěžácké sezóny bude po roční nucené pauze způsobené koronavirem VHS Mikuláš Rally Slušovice, která se uskuteční o posledním listopadovém víkendu. Organizátoři dnes zveřejnili schválené zvláštní ustanovení.

žádný příspěvek celý článek »

XXVI. TipCars Pražský Rallysprint láká na techniku z mistrovství světa

foto

8. listopadu 2021 • 08:00

Už za necelý měsíc v Praze odstartuje tradiční TipCars Pražský Rallysprint a oslaví tak svůj 26. ročník. Stejně jako každý rok, i tentokrát se dočkáme velmi atraktivního startovního pole, v sobotu 4.12.2021 by se na trať měla vydat i nejšpičkovější technika.

žádný příspěvek celý článek »

Startuje FIA Rally Star CZ pro nové talenty!

foto

3. listopadu 2021 • 09:45

FIA Rally Star je celosvětovým programem hledání talentů v rally Mezinárodní automobilové federace FIA organizovaný ve spolupráci s národními federacemi. Do letošního premiérového ročníku se vedle více než 30 zemí zapojila také Česká republika prostřednictvím Autoklubu České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Virtuální šampionát vyvrcholí na Rentor Partr Online Rally Vsetín

foto

1. listopadu 2021 • 23:50

Druhá sezona oficiálního mistrovství ve virtuálních rally míří do svého finále. Závěrečnou tečku za BIG SHOCK! MMČR v Online Rally ročníku 2021 napíše nově zařazená Rentor Partr Online Rally Vsetín, za jejíž organizací stojí identický pořadatelský tým jako u právě uplynulé vsetínské sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

Setkání mistrů plné dvacítek

foto

28. října 2021 • 13:00

Global Assistance Setkání mistrů letos oslaví kulaté narozeniny. Už po dvacáté se na Autodromu v Sosnové na konci sezóny potkají závodníci z rally, rallycrossu a autokrosu.

žádný příspěvek celý článek »

Dramatický souboj se zlatým koncem

foto

26. října 2021 • 13:00

Celkové vítězství na Rallye Historique du Valais, předposledním podniku seriálu FIA EHRC, si po těsných a dramatických soubojích přiváží česká reprezentační posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf – Vladimír Zelinka. Tento skvělý výsledek prodloužil šanci posádky ucházet se o evropský titul v posledním dějství letošní šampionátu historiků ve skupině 2.

žádný příspěvek celý článek »

Víťazmi 47. Rally Košice 2021 sa stali poliaci Marczyk a Gospodarczyk

foto

19. října 2021 • 10:00

Dvojetapovú rally súťaž v Košiciach vyhrala poľská posádka Miko Marczyk a Szymon Gospodarczyk jazdiaca vozidle Škode Fabia Rally2.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Štěpánek si vyzkoušel Peugeot 208 Rally4

foto

14. října 2021 • 15:00

Ještě něž se podíváme, jak si slušovický tým vedl na Rally Pačejov, vraťme se k druhé sobotě v září, kdy se jel závod Rallysprint série ve Vyškově. Zde měl Minařík Racing zastoupení jedné posádky. S vozem Renault Clio Sport závodila dvojice Pavel Řihák – Petr Peca.

žádný příspěvek celý článek »

Absolútni majstri Slovenska v rally 2021 na Rally Košice neodštartujú

foto

14. října 2021 • 09:00

Rufa Motor-Sport Team, šesťnásobný slovenský a dvojnásobný poľský absolútny rally majster sa posledného kola Majstrovstiev Slovenska v rally 2021 nezúčastní.

žádný příspěvek celý článek »

Virtuální barumku vyhrál Dennis Zeťák

foto

28. září 2021 • 15:30

V rámci jubilejní padesáté Barum Czech Rally Zlín se uskutečnil také druhý ročník virtuální soutěže ve hře Richard Burns Rally, zařazené do oficiálního BIG SHOCK! Mistrovství České republiky v Online Rally. Soutěže byla pátým podnikem letošního sedmidílného kalendáře a její výsledky ještě více zdramatizovaly vyrovnaný souboj o letošní mistrovský primát ve virtuálních soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězné ostrovní tažení zachovalo šanci na titul

foto

28. září 2021 • 11:00

Zcela zasloužené vítězství v klasifikaci skupiny 2 i třídy C3 seriálu FIA European Historic Rally Championship na náročně trati třiatřicátého ročníku italské Rallye Elba Storico obohatilo bodové konto reprezentační posádky týmu ACCR Racing21 Vojtěcha Štajfa a Vladimíra Zelinky. Jejich boj o evropský titul se tak přesouvá do poslední fáze letošního šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Pro další body na ostrov císaře Napoleona

foto

22. září 2021 • 14:00

Třiatřicátý ročník italské Rallye Elba Storico a zároveň sedmý podnik seriálu FIA European Historic Rally Championship je také dalším letošním reprezentačním startem posádky Vojtěch Štajf a Vladimír Zelinka. Na historickém voze Opel Kadett C GT/E se této soutěže zúčastní již o tomto víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Gazoo Racing nasadí na Dakar čtyři posádky a nový speciál GR DKR Hilux T1+

foto

22. září 2021 • 13:00

Do příštího závodu Rallye Dakar, pořádaného od 2. ledna v Saudské Arábii, nasadí Toyota Gazoo Racing celkem čtyři posádky. Stejně jako v roce 2021 bude leaderem továrního týmu Nasser Al-Attiyah s navigátorem Mathieuem Baumelem. Giniel de Villiers pojede s navigátorem Dennisem Murphym.

žádný příspěvek celý článek »

XXVI. TipCars Pražský Rallysprint se blíží

foto

22. září 2021 • 09:00

Po vynucené jednoroční pauze se v sobotu 4. 12. 2021 opět v Praze rozezní motory soutěžních vozů, které se zúčastní už XXVI. ročníku tradičního TipCars Pražského Rallysprintu.

žádný příspěvek celý článek »

Do třetice se to povedlo - Štolfa s Hawlem v cíli Barumky

foto

2. září 2021 • 09:00

Po zisku titulu s vozem Rover Mini se tým okolo Jindřicha Štolfy rozhodl pro představení další zajímavé novinky na českých tratích automobilových rallye v kategorii historických vozů. „Otec myšlenky“ Miroslav Krčmář zvolil neobvyklý vůz Rover 220 skupiny A.

žádný příspěvek celý článek »

toplist