www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. března 2024, Svátek má Josef, zítra Světlana

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2021

Jan Skála: Praha sice nevyšla, ale plánuji v rally více startů

foto

30. prosince 2021 • 15:00

Rok 2021 se chýlí ke konci a v podání posádky Jan Skála a Jiří Skořepa měl být původně zakončen startem se špičkovým vozem Hyundai Coupé i20 WRC na Pražském Rallysprintu. To se vinou pandemie neuskutečnilo, nicméně následující řádky prozradí, že není všem dnům konec. A zdaleka nejen to...

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Show Santa Domenica od Marka Pléhy

foto

8. prosince 2021 • 09:00

Ve stejném termínu jako Mikuláš Rally Slušovice se v okolí chorvatského Záhřebu uskutečnila tradiční balkánská zakončovací akce nesoucí název Rally Show Santa Domenica. Do své oblíbené destinace se tentokrát vydal i náš stálý redakční spolupracovník Marek Pléha, jehož snímky z této akce si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Radek Jatel opět v závodním voze

foto

6. prosince 2021 • 11:00

Na svůj osmý start v kariéře se při Mikuláš Rally ve Slušovicích postavil Radek Jatel. Společně se spolujezdkyní Kateřinou Plškovou usedli do vozu Peugeot 208 R2. V letošní sezoně to byl pro závodníka z Vysokého Pole třetí závod a první závod po havárii na Rally Plzeň. Radek s Kateřinou dostali přidělené startovní číslo 22 a mohli vyrazit závodit.

žádný příspěvek celý článek »

Mika s Andrysem v cíli Mikulášské rally

foto

6. prosince 2021 • 09:00

Dvě posádky reprezentovaly tým Minařík Racing na domácím závodě VHS Mikuláš Rally Slušovice 2021. Samotná soutěž probíhala jen pár metrů od týmových dílen. Počasí na posádky připravilo překvapení, když z pátku na sobotu začalo sněžit, ovšem nadílka nebyla nijak velká a tak většina závodu se odjela spíše na mokré trati.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Mikuláš uzavřel domácí sezonu v rally, vítězem se stal Bisaha

foto

28. listopadu 2021 • 15:20

Do cílové mety zdárně dojel 11. ročník VHS Mikuláš Rally 2021 ve Slušovicích, tradiční volný podnik na závěr sezony zapsaný v kalendáři Autoklubu České republiky. Vítězem letošního ročníku se stala posádka Ondřej Bisaha, Jakub Navrátil na voze Hyundai i20 R5.

žádný příspěvek celý článek »

XXVI. TipCars Pražský Rallysprint se musí znovu odložit

foto

26. listopadu 2021 • 10:00

Už necelý týden zbýval k odstartování TipCars Pražského Rallysprintu, když opět promluvila vyšší moc a 26. ročník oblíbené autoshow konané ve vánočně naladěné Praze se podruhé odkládá.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš Rally ve Slušovicích se pojede již tuto sobotu

foto

25. listopadu 2021 • 22:15

11. ročník VHS Mikuláš Rally Slušovice má na semaforu zelenou. Tradiční loučení s motoristickou sezonou na Moravě proběhne v termínu 26. – 27. listopadu 2021. Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR v Podkopné Lhotě připravili pro soutěžní posádky na poslední listopadovou sobotu opět oblíbenou okruhovou rychlostní zkoušku kolem slušovické dostihové dráhy, ale i náročný úsek z Trnavy do Kašavy.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš nabízí kvalitní seznam přihlášených posádek

foto

25. listopadu 2021 • 18:00

Pořadatelé z Rallysprint klubu v AČR Podkopná Lhota hlásí téměř naplněný seznam přihlášených posádek na 11. ročník VHS Mikuláš Rally Slušovice. Tradiční loučení s motoristickou sezonou na Moravě se uskuteční v termínu 26. – 27. listopadu 2021 a přilákalo celkem 64 posádek z České republiky, Slovenska a Polska.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye W4 od Marka Pléhy

foto

23. listopadu 2021 • 19:20

Ještě jednou se obrazem vracíme rakouského Hornu, kde se uskutečnil poslední letošní závod rakouského mistrovství, tedy Rallye W4. Atmosféru populární rally si můžete připomenout prostřednictvím dalších snímků, které na místě pořídil Marek Pléha

žádný příspěvek celý článek »

Jantar Team s Tomášem Engem nejlepší R5 na Setkání mistrů

foto

23. listopadu 2021 • 18:50

Premiérová účast Jantar Teamu na Global Assistance Setkání mistrů 2021 na autodromu v Sosnové u České Lípy dopadla nad očekávání skvěle. Tomáš Enge na Škodě Fabia Rally2 EVO zvítězil mezi vozy Rally2.

žádný příspěvek celý článek »

Závěrečným vítězstvím k evropskému titulu

foto

23. listopadu 2021 • 18:45

Posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a Vladimír Zelinka získala titul mistrů Evropy ve skupině 2 v rámci letošního seriálu FIA European Historic Rally Championship.

žádný příspěvek celý článek »

Príkladné športové gesto Laca Mokrana

foto

23. listopadu 2021 • 18:15

Nestáva sa často, aby sa posádky samé vzdali svojej pozície. O to väčšiu športovú aj ľudskú hodnotu, v dnešnej ťažkej dobe krízy morálky, má toto príkladné športové gesto topoľčianskej posádky Laca Mokrana a Jula Kováča.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš Rally ve Slušovicích se pojede již pojedenácté!

foto

16. listopadu 2021 • 01:00

Letošní mistrovská sezona v automobilových soutěžích dojela v Českém Krumlově úspěšně do cílové mety. V samotném závěru roku se konají volné exhibiční podniky a jedním z nich bude 11. VHS Mikuláš Rally Slušovice. Tradiční loučení s motoristickou sezonou na Moravě se uskuteční v termínu 26. – 27. listopadu 2021. Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR v Podkopné Lhotě připravili pro fanoušky opět oblíbenou okruhovou rychlostní zkoušku kolem slušovické dostihové dráhy, ale i náročný úsek z Trnavy do Kašavy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye W4 od Dalibora Benycha

foto

10. listopadu 2021 • 12:00

O uplynulém víkendu se v okolí rakouského Hornu uskutečnil poslední závod tamějšího národního šampionátu, Rallye W4, který byl dříve povědomý pod názvem Waldviertel Rallye či ještě dříve Semperit Rallye. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye W4 od Jörga Ullmanna

foto

9. listopadu 2021 • 13:00

O uplynulém víkendu se v okolí rakouského Hornu uskutečnil poslední závod tamějšího národního šampionátu, Rallye W4, který byl dříve povědomý pod názvem Waldviertel Rallye či ještě dříve Semperit Rallye. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

toplist