www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství­ Evropy 2022

SOUHRN: Rally Islas Canarias vyhrál Nil Solans

foto

16. května 2022 • 18:00

Španělský jezdec Nil Solans dokázal zvítězit v Rally Islas Canarias a připsal si tak letos již druhé vítězství v soutěži ME. Neskutečně vyrovnaný souboj o druhé místo musel rozhodnout až Llarenův rychlejší čas na RZ 2, který tím přeskočil povětšinu závodu rychlejšího Yoanna Bonata.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Motor-Sport a Grzyb cieľ FIA ERC Rally Islas Canarias nevideli

foto

16. května 2022 • 08:00

Vystúpenie slovenského Rufa Motor-Sport Teamu s posádkou Grzegorz Grzyb – Kamil Kozdroń v rámci FIA ERC Rally Islas Canarias nebolo zlé, žiaľ skončilo predčasne.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Azores Rallye od Svena Kolluse

foto

10. května 2022 • 12:00

Již tento týden bude pokračovat letošní seriál mistrovství Evropy v automobilových soutěžích. Dnes se ještě vrátíme ke druhému závodu, ikonické Azores Rallye, která se opět uskutečnila na ostrově Sao Miguel. Průběh soutěže si připomeneme prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Serras de Fafe - Felgueiras - Cabreira e Boticas od Svena Kolluse

foto

5. května 2022 • 09:00

Již příští týden bude pokračovat letošní seriál mistrovství Evropy v automobilových soutěžích. Dnes se ještě vrátíme k prvnímu závodu, který nesl nesmyslně dlouhý název Rally Serras de Fafe - Felgueiras - Cabreira e Boticas a nesl se ve znamení extrémně špatného počasí. Průběh soutěže si připomeneme prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Islas Canarias

foto

3. května 2022 • 17:00

Třetím podnikem letošního mistrovství Evropy bude první asfaltový podnik sezóny, Rally Islas Canarias. Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek, který je poněkud chudší, než bývalo zvykem a opět chybí průběžný lídr mistrovství Evropy. Naopak sestava jezdců ERC4 i juniorů je více než zajímavá.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčák: Náš tým láká kořist z mistrovství Evropy

foto

28. dubna 2022 • 13:00

Speciály z dílen stáje Hyundai KowaxRacing jsme zvyklí vídat ve výsledkových listinách vždy nahoře, ať už za jejich volantem sedí kdokoliv. Martin Vlček se spolujezdkyní Markétou Skácelovou však zahájili novou sezonu poněkud netradičně vzhůru nohama. Mohl za to krizový moment na úvodní rychlostní zkoušce Kowax Valašská rally ValMez, po kterém museli týmovou „í-dvacítku“ vracet do hry obětaví diváci.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Azores Rallye vyhrál po neskutečném finiši Efren Llarena

foto

1. dubna 2022 • 18:00

Pouhé dva týdny po svém zahajovacím podniku pokračuje seriál mistrovství Evropy v Portugalsku, tentokráte na exotickém ostrově Sao Miguel uprostřed Atlantského oceánu, kde se uskuteční legendární Azores Rallye. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Nová éra mistrovství Evropy pod patronací světového promotéra

foto

18. března 2022 • 20:00

Letošní ročník mistrovství Evropy je vpravdě revoluční. Po dlouhých devíti sezónách pod Eurosportem přichází nová éra, kdy bylo promotérství šampionátu starého kontinentu přiděleno společnosti WRC Promoter GmbH, tedy stejné skupině, která má na starosti i seriál mistrovství světa. A co tato změna přinesla zásadního?

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Azores Rallye

foto

18. března 2022 • 16:00

Pouhé dva týdny po úvodním podniku ve Fafe pokračuje mistrovství Evropy svým druhým závodem, který se opět uskuteční na šotolině a v Portugalsku, tentokrát na exotickém ostrově Sao Miguel, kde se uskuteční další ročník ikonické Azores Rallye. Seznam přihlášených posádek nabízí trochu chudší pole, než první závod. Po dlouhé době nebude na Azorech startovat žádná česká posádka.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Serras de Fafe - Felgueiras - Cabreira e Boticas vyhrál Nil Solans

foto

15. března 2022 • 19:00

Zahajovací soutěž revoluční sezóny v mistrovství Evropy, Rally Serras de Fafe - Felgueiras - Cabreira e Boticas, vyhrál španělský jezdec Nil Solans s Volkswagenem Polo Gti R5. Na stupně vítězů jej doprovodili Armindo Araújo se Škodou a Georg Linnamäe s dalším Polem.

žádný příspěvek celý článek »

Daniel Polášek pokračuje v juniorské Evropě

foto

3. března 2022 • 16:00

Už se statusem reprezentanta ACCR Czech Teamu vstoupí už tento víkend při rakouské Blaufränkischland Rallye do letošní sezóny zlínský jezdec Daniel Polášek. S navigátorkou Kateřinou Janovskou bude jejich letošní prioritou juniorský šampionát ERC, ve kterém se představí s vozem Ford Fiesta Rally4.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Serras de Fafe - Felgueiras - Cabreira e Boticas

foto

2. března 2022 • 04:00

Konečně byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na první závod 'nového' mistrovství Evropy, Rally Serras de Fafe - Felgueiras - Cabreira e Boticas, který se pojede na tradičních šotolinových rychlostních zkouškách na severu Portugalska již koncem příštího týdne.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněn neúplný kalendář mistrovství Evropy na sezónu 2022

foto

15. prosince 2021 • 19:00

Dnes byl světovou radou mezinárodní automobilové federace FIA schválen kalendář mistrovství Evropy v automobilových soutěžích. Seriál, který vstoupí v příštím roce do nové éry po změně promotéra, by měl opět mít osm závodů. Zveřejněný kalendář však obsahuje pouze sedm závodů, ten osmý stále není potvrzený.

příspěvků: 2 celý článek »

toplist