www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství Evropy 2011

Fotografie z první etapy Asturias

foto

10. září 2011 • 14:35

Automobilovými soutěžemi doslova jiskřící víkend se kromě Třebíře, Maďarska a Austrálie zaměřuje také na severozápad Španělska, kde se v okolí Ovieda jede další soutěž seriálu FIA ME. Kolem trati Rallye Príncipe de Asturias se pohybuje také František Dušek a vy si nyní můžete prohlédnou jeho fotky ze včerejší etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Príncipe de Asturias

foto

1. září 2011 • 07:30

Pouhé dva týdny po zlínské Barum Rally se celý kolotoč mistrovství Evropy přesouvá více na západ, konkrétně na sever Španělska. Tam uskuteční Rallye Príncipe de Asutrias a dnes si můžete prohlédnout, kdo všechno by se jí měl zúčastnit.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rali Vinho da Madeira od Františka Duška

foto

13. srpna 2011 • 13:00

Přesně před týdnem se jel zatím poslední odjetý závod v rámci mistrovství Evropy, Rali Vinho da Madeira. Přestože se na portugalském ostrově nejelo IRC, i tak se bylo nač koukat, jak ostatně můžete posoudit z fotografií našeho redakčního spolupracovníka Františka Duška.

žádný příspěvek celý článek »

Bruno Magalhaes vyhrál Rali Vinho da Madeira

foto

13. srpna 2011 • 12:00

Portugalský pilot Bruno Magalhaes si konečně splnil svůj sen a vyhrál prestižní Rali Vinho da Madeira. V rámci mistrovství Evropy získal nejvíce bodů italský pilot Luca Rossetti.

žádný příspěvek celý článek »

Tlusťák se Škaloudem zamířili na Madeiru s cílem bodovat

foto

5. srpna 2011 • 09:15

Posádka A. T. Motosport Antonín Tlusťák, Jan Škaloud na voze Škoda Fabia S2000 se představí v závěru prvního srpnového týdne na šestém díle kontinentálního šampionátu při Rali Vinho da Madeira. Ta se jede na portugalském ostrově věčného jara a orchidejí v Atlantickém oceánu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bulgaria od Františka Duška

foto

15. července 2011 • 09:00

O minulém víkendu pokračoval v Bulharsku letošní ročník evropského šampionátu. Na rychlostních zkouškách v okolí Borovce panovalo skutečně extrémně horké počasí, které prověřilo všechny posádky i fanoušky. Mezi nimi byl i náš spolupracovník František Dušek, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bulgaria kořistí Lucy Rossettiho

foto

13. července 2011 • 20:20

Tovární jezdec Abarthu Luca Rossetti vyhrál letošní ročník Rally Bulgaria. Rozhodně to ale nebylo tak jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát.

žádný příspěvek celý článek »

Tlusťák se Škaloudem po Belgii a před Bulharskem

foto

7. července 2011 • 10:10

Černé chmury přepadly posádku A.T. Motosport Antonín Tlusťák, Jan Škaloud na voze Škoda Fabia Super 2000 při čtvrtém pokračování kontinentálního šampionátu při Geko Ypres Rally v Belgii. Úřadující vicemistři Evropy dokonce přemýšleli, že během soutěže předčasně odstoupí ze závodu a vrátí se domů s nulovým bodovým ziskem.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Bosphorus Rally od Haruna Özdemira

foto

15. června 2011 • 17:30

Turecká Bosphorus Rally je jedním ze dvou podniků letošního mistrovství Evropy, které se jdou na šotolině. Jak to na náročných a zrádných rychlostních zkouškách na východ od Istanbulu vypadalo můžete shlédnout v dnešní fotogalerii od Haruna Özdemira.

žádný příspěvek celý článek »

Onboard video Todora Slavova z Bosphorus Rally

foto

10. června 2011 • 09:00

Bosphorus je jedním ze dvou šotolinových podniků letošního mistrovství Evropy. Jak to na tratích na východ od Istanbulu vypadalo si můžete prohlédnout na onboard videu od vítěze kategorie dvoukolek Todora Slavova.

žádný příspěvek celý článek »

Automobilové soutěže na turecký způsob

foto

8. června 2011 • 11:00

Kalendář mistrovství Evropy v automobilových soutěžích přivádí posádky do různých koutů Evropy. Jeden ze závodů se však kompletně jede mimo evropské území - Bosphorus Rally. Ta se koná v asijské části Turecka, což dává tušit, že se zde Evropané dočkají řady nestandardností. Tak tomu skutečně je, asi nejvýstižněji by se tato akce dala nazvat 'jedno velké dobrodružství'.

příspěvků: 2 celý článek »

Yağiz Avci vyhrál Bosphorus Rally

foto

7. června 2011 • 12:45

Po dlouhých dvanácti letech se stal vítězem tureckého dílu evropského šampionátu domácí pilot. Jezdec tureckého Fordu Yağiz Avci tak navázal na poslední prvenství Volkana Isika, který na něj dosáhl v roce 1999 za volantem Toyoty Celicy GT Four.

žádný příspěvek celý článek »

Tlusťák připravil na Bosphorus Rally překvapení

foto

3. června 2011 • 16:20

Velmi nabitý program má v těchto týdnech posádka A.T. Motosport Antonín Tlusťák, Jan Škaloud. Úřadující vicemistři Evropy absol vují při Bosphorus Rally v Istanbulu čtvrtý start v řadě během jednoho měsíce. Vše začalo skvělým druhým místem při domácím rallysprintu na Kopné, následoval evropský start v Chorvatsku, domácí mistrák v Českém Krumlově a náročný „čtyřboj“ zakončí třetím dílem evropského šampionátu v Turecku.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Croatia Rally od Dominika Kalamuse

foto

2. června 2011 • 10:00

Již zítra odstartuje v okolí tureckého Istanbulu další díl mistrovství Evropy. Dnes se ještě vrátíme k předchozímu závodu, Croatia Rally, prostřednictvím snímků našeho polského redakčního spolupracovníka Dominika Kalamuse.

žádný příspěvek celý článek »

I vítězství někdy bolí...

foto

26. května 2011 • 09:00

Italský pilot Luca Rossetti suverénně zvítězil na letošním ročníku Croatia Rally. Oč suverénní bylo jeho panování na trati, o to hůře se dařilo na cílové rampě. Neposlušné zátce na šampaňském se totiž nechtělo pryč. Po urputném souboji, který po sobě zanechal zdravotní následky, se Rossettimu poslední krok k vítězství podařil...

žádný příspěvek celý článek »

toplist